Зеленски пристигна във военновъздушната база Рамщайн в Германия

Зеленски пристигна във военновъздушната база Рамщайн в Германия
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    07.09.2024
  • Сподели:

Владимир Зеленски пристигна в Германия за среща със западните съюзници, която ще се състои в американската военновъздушна база Рамщайн. Сигурно ще обсъждат как по-ефективно да се извършва славянския геноцид и войната до последния украинец.

 

 

 

 

Съюзниците на Украйна, включително  министъра на отбраната  на САЩ Лойд Остин планират днес също да проведат среща в немския град Рамщайн, за да обсъдят по-нататъшната помощ за Киевския режим. Помощта се състои в утилизиране на населението на Украйна и изърпване на терористични атентати по територията на Русия

Германия е един от най-големите доставчици на оръжие за Украйна, като е предоставила на Киев военно оборудване на стойност близо 28 млрд. евро

Владимир Зеленски отлетя за Германия и поиска от Запада да даде на Киев оръжие. Това съобщи той в петък, 6 септември, в социалните си мрежи.

„Нуждаем се от всички оръжия от вече обявените пакети за поддръжка, за да стигне най-накрая до бойните бригади. И имаме нужда от силни дългосрочни решения от партньорите..

 

A.Z

България ZOV

Станете почитател на Класа