×

Забележка

Can't identify browser version. Agent: Mozilla/5.0 (compatible; U; Windows NT 6.4; en-US) Safari/550.74

Неда Украден се похвали с невероятно тяло на 74

Неда Украден се похвали с невероятно тяло на 74
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    07.09.2024
  • Сподели:

Цяло лято на Ривиерата прекарва пенсионираната чалга дива Неда Украден, пише "България Днес", цитиран от varna24.bg.

Вечната мегазвезда на югославския турбофолк от юни месец насам публикува снимки от райско средиземноморско кътче. "Тук ми е Сен Тропе", пише загадъчно певицата под свои горещи снимки по бански. Пленителните пейзажи карат част от феновете ѝ да си мислят, че идолката им наистина е на дълга почивка на Френската Ривиера.

Неда Украден не е чак такава баровка, но си е направила собствена Ривиера на не по-малко красиво място - адриатическото крайбрежие на Черна гора. Украден има вила с голям двор, който е декорирала със саксии и орнаменти с римски мотиви или в стил италиански ренесанс.



Постройката пък е боядисана в характерни за Средиземноморието цветове. Съчетанието на фасадата на къщата и градината наистина го докарва на лъскав имот на Лазурния бряг. Украден си признава, че дори къщата не е строена с нейни пари - наследство ѝ е от покойната свекърва.

74-годишната Неда си е заслужила привилегията да си почива там цяло лято. Слънчевите бани, здравословното хранене и най-вече спокойният ритъм я подмладяват значително. Въпреки напредналата си възраст изпълнителката изглежда чудесно в своя бански.

Тя, от своя страна, е достатъчно адекватна да не експериментира с бикини или монокини, а да си сложи стилно и подходящо за възрастта ѝ плажно облекло. Неда официално се прощава с морето със статус в мрежата "Довиждане". Това не значи, че тя ще се спре през идващия зимен сезон - казва, че от сега се изстрелва към планините.

 

 

Неда Украден се похвали с невероятно тяло на 74 СНИМКА - 2

Снимка: Фейсбук

Станете почитател на Класа