Йоана Темелкова се разплака в ефир заради колега

Йоана Темелкова се разплака в ефир заради колега
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    07.09.2024
  • Сподели:

Актрисата Йоанна Темелкова не успя да сдържи емоциите си и се разплака в ефира на предаването "Преди обед" по bTV, пише България днес, цитиран от burgas24.bg.

Сълзите се появиха след сърдечен видео поздрав, изпратен от нейния близък приятел и колега Пламен Манасиев.

"Много ви обичам и ви прегръщам. Заедно сме от самото начало на вашата връзка - каза Манасиев. - Минали сме през какво ли не заедно и поотделно - красиви и трудни моменти. Въпросът е, че сме ги преодолявали и сме били единни във всичкото това. Приятелството винаги ще е най-скъпото ни нещо и вие създадохте моя "внук". Целувам ви и ви прегръщам. Да ви се случват най-прекрасните неща по 5 пъти на ден!", пожела актьорът, отправяйки топли думи към Йоанна и нейния съпруг Мартин Гяуров.

След като изслуша посланието, Йоанна сподели през сълзи: "Много го обичам. Този човек е толкова близък на сърцата ни и на душите ни..."

Актрисата и съпругът ѝ си припомниха трудните моменти, през които са преминали в миналото. Йоанна и Мартин са се сблъскали със сериозни трудности в своята връзка, свързани с депресия и бърнаут. "Ние двамата се спасихме, но имаше и хора около нас", сподели Йоанна.

"И двамата сме много първични и избухливи, когато видим несправедливост или простотия. Натрупваха ни се неща през годините, но успяхме да излезем от това", допълни Мартин.

Станете почитател на Класа