В кaкви жени се влюбват най-често мъжете според зодията им?

В кaкви жени се влюбват най-често мъжете според зодията им?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    16.08.2024
  • Сподели:

Всеки мъж си има собствена представа за идеална жена. Астролозите смятат, че вкусовете и предпочитанията на представителите на силния пол до голяма степен зависят от техния зодиакален знак.

Нека да разберем защо мъжките зодии се влюбват в определени жени, а не в други.

Овен

Вкусовете на тези хора са нестабилни, но винаги знаят какво и кога искат. Обикновено Овните предпочитат да виждат до себе си покорни и верни дами. Те се влюбват в характера си, а едва след това във външния вид. Но за представителите на този знак няма да е трудно да се влюбят в непокорна, недостъпна красавица, защото обичат предизвикателствата.

Телец

Телците обичат да им се възхищават. И в такива жени се влюбват най-често. Възхищението им дава увереност. За тях също е изключително важно репутацията на дамата да е кристално чиста, така че никой да не може да каже нещо лошо за нея. Телците ненавиждат клюки зад гърба си.

Близнаци

Близнаците се влюбват във весели жени с добро чувство за хумор. Разбира се, тя трябва да има и добри външни показатели. И да е щедър, интелигентен и открит човек. Накратко, Близнаците обичат най-добрите и желани дами. Също така е много вероятно да се влюбят в жена със свободолюбива природа, лишена от комплекси.

Рак

Раците се влюбват много бързо, но само в онези дами, на които могат да се доверят. Не обичат мистериите, интригите и подценяването. За Раците е важно жената да е разбираема, така че нейните житейски цели трябва напълно да съвпадат с техните. Мъжете Рак са много ревниви, затова трябва да имат честен и открит човек до себе си.

Лъв

Лъвовете имат много ясни изисквания към външния вид на жените и те са много различни, но има някои общи тенденции. Лъвовете имат нужда от изискана и силна жена. Представителят на тази зодия е по-склонен да се влюби в дама, с която има подобни хобита. Лъвовете се нуждаят от приятелка и любовник в едно. Лъвът определено цени самодостатъчността в партньорката си.

Дева

Девите си падат по мили и нежни жени, които умеят да се грижат за своя избраник и да създават уют у дома. Девите също са луди по нестандартния външен вид и високия интелект. Те ценят дами, които не мислят шаблонно и имат собствено мнение.

Везни

Везните обичат ярки, необичайни жени, които знаят как да флиртуват и с които е много лесно да намерят общ език. Те моментално се влюбват в самодостатъчни представителки на нежния пол, които притежават красива визия. Това трябва да е ефектна дама, защото Везните могат бързо да загубят интерес към по-безличната.

Скорпион

Скорпионите се влюбват неочаквано и непредвидимо за себе си и за околните, така че е изключително трудно да се отгатне кога ще се случи това. За тях е важно дамата да притежава изключителен ум, високо ниво на интелектуално развитие и ясна жизнена позиция. Скорпионите ще се влюбят още повече, ако разберат, че жената е грижовна и внимателна.

Стрелец

Стрелците обичат жени, които не нарушават личната им зона на комфорт. Те харесват ненатрапчиви натури с добро чувство за хумор и любов към активния начин на живот. Мъжете от тази зодия бързо и лудо се влюбват в дами с весел характер и свеж поглед към света.

Козирог

Козирозите се влюбват по-бавно от другите мъже. Те харесват пестеливи, спретнати, добре поддържани и щедри жени. Със сигурност ще се влюбят в някоя, която знае как да готви вкусно. Козирозите също ще оценят пестеливостта и любовта към прекарването на времето у дома.

Водолей

Мъжете, родени под този знак, са луди по умните и мъдри жени. Тя трябва да бъде проактивна, решителна, физически активна, а също и гъвкава. Водолеите не обичат да ревнуват, защото това чувство за тях е недостойно. Имат нужда от някой, който няма да ги провокира към ревност.

Риби

Рибите харесват жени с нестандартна външност. Това може да бъде изразено в необичаен стил или в естествени данни. Те искат дамата да се държи премерено и да им дарява спокойствие. Мъжете от тази зодия се влюбват в разбиращи, добродушни и открити дами, които да поддържат самочувствието им на ниво.

 

Станете почитател на Класа