Жена проплака: Започнах връзка с по-възрастен колега, а след 4 месеца...

Жена проплака: Започнах връзка с по-възрастен колега, а след 4 месеца...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    16.08.2024
  • Сподели:

Млада жена от Ирландия и по-възрастният й годеник се принудиха да се преместят в друг град и да започнат живота си от нулата заради жестокия тормоз, на който са били подложени от колегите си, пише The Sun.

Микайла и Найл се запознали през 2022 г. Двамата работели в една и съща строителна компания.

"Той беше с 21 години по-възрастен от мен, но никога в живота си не бях чувствала толкова силна връзка с някого", признава ирландката, която по това време била на 23 години.

Когато станали гаджета, двамата започнали да се крият.

"След като пазихме дистанция в офиса цяла седмица, една вечер тайно се срещнахме в McDonald’s след работа. И двамата не спирахме да се оглеждаме от притеснение, че ще ни хванат", споделя младата жена. 

Седмица по-късно Микайла запознала Найл с майка си, която била на неговата възраст и също като него била разведена. За нейна голяма изненада майка й одобрила избора й. 

Четири месеца по-късно обаче кошмарът на влюбените започнал, след като колегите им разбрали за връзката им.

"Колега ми каза, че всички в офиса говорят, че съм "трофея" на Найл и той е с мен само защото съм "млада и свежа". Беше толкова гадно. Казах им, че това не е тяхна работа", спомня си ирландката. 

Всичко това накарало Найл да се затвори в себе си, да напусне работа и да зареже любимата си. 

След известно време обаче двамата отново се събрали, решавайки да преодолеят всички страхове заедно.

Микайла също напуснала работа, с Найл се преместили в друг град и си намерили нова работа в различни компании. Въпреки това жестоките подигравки не спрели.

"Където и да идехме, хората ни зяпаха. А когато отидехме на някой празник, двойките започваха да си шушукат. Веднъж ги чух да се кикотят и да казват, че съм златотърсачка. Друг каза: "Виж колко млада е приятелката му".

За съжаление, семейството на Найл също не го приемаше. Неговите приятели правеха вулгарни коментари за тялото ми, а хората в мрежата пишеха под снимките ни дали съм сериозно "с този старец?".

Беше ужасно. Не проумявахме как хората могат да бъдат толкова жестоки", жалва се младата жена.

Годениците подчертават, че всички трудности само са засилили любовта им. Те искат да докажат на обществото, че двойки като тях са абсолютно нормални. И съвсем скоро смятат да се оженят. 

"Надявам се, че другите двойки с разлика във възрастта знаят, че никога не трябва да се срамуват и да се поддават на нечии злобни коментари или неодобрение. Найл е любовта на живота ми и най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало

 

Въпреки ада, с който се сблъскахме, ние сме живото доказателство, че възрастта наистина е само число", заявява в заключение Микайла.

Станете почитател на Класа