Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    14.08.2024
  • Сподели:

Луната е в Стрелец, където ще остане до 20:52 ч. на 15 август.

Луната в знак Стрелец ни кара да мислим абстрактно, да се стремим към стабилност, спокойствие, искаме да правим всичко по правилата. Социалната активност се увеличава. Гледаме към бъдещето с по-голям ентусиазъм.

Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване. Хората сега са по-философски настроени, по-изпълнителни към препоръки. Изявяват се качества като щедрост, великодушие, решителност. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание за защита на близки и приятели, по-слабите и беззащитните.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, както и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Желателно е да се избягват кръвопреливане, донорски процедури, оперативна намеса на изброените органи с изключение на спешните и животоспасяващи случаи. Да не се натоварва черният дроб с мазна храна. Не се препоръчва посещение при зъболекар, пробиване на уши, правене на татуировки.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 16:37 ч.

В този ден Кармата се активира. Чувстваме се необикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ще бъде обезпечен. Делата, започнати в 10 лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност.

В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Болестите на този лунен ден са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Разказвайте на децата истории от тяхното или от вашето детство, разглеждайте стари снимки. Може да организирате семейна вечеря. Черпете енергия от семейството и също така я раздавайте там. Подходящо време за интимни преживявания. Благоприятно за зачеване на дете.

Следва 11 лунен ден от 16:37 ч. на 14 август до 17:42 ч. на 15 август

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности.

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори някоя невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

 

 

Станете почитател на Класа