Съвети за анален секс след болезнен първи опит

Съвети за анален секс след болезнен първи опит
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    14.08.2024
  • Сподели:

Секс треньорът Рич Юзуяк даде съвет на жена, която иска да повтори неуспешен секс експеримент със съпруга си, пише Slate. Авторката на писмо казва, че съпругът ѝ се опитал да прави анален секс с нея без предупреждение, когато и двамата били по-млади.

„Сякаш бях намушкана с нож. Говорихме много за важността на комуникацията, той беше много извинителен и никога повече не направи тази грешка. Но оттогава много ме е страх да опитам отново!“, призна жената.

Според нея след този инцидент те многократно се опитвали да опитат анална стимулация, но тя не можела да се отпусне, поради което всеки път изпитвала болка.

Въпреки това, наскоро тя имала вълнуващ сън за анален секс и тя отново поискала да повторят експеримента.

„Притеснявам се и защото след раждането на детето имах няколко хемороида и исках да знам дали аналния секс влошава състоянието им и дали води до появата на нови“, попита тя.

В отговор Юзуяк препоръча на дамата да започне бавно и отдалече, като например да си закупи набор от вибратори с различни размери, за да отпуснете постепенно сфинктера. „Срещал съм жени, които не обичат пръсти в ануса, а други неща (играчки, езици, петли). Може просто да се наложи да намерите формите на стимулация, които работят за вас“, пише той, като препоръчва първо да експериментирате само със секс играчки.

Можете да използвате техника за дишане и релаксация: след поставянето, веднага щом почувствате съпротивление или болка, спрете, дишайте и просто оставете сфинктера бавно да се отпусне около всичко, което е в него. След това можете да отидете по-дълбоко. Обърнете внимание и на техниките за обучение, които ще ви помогнат да се отпуснете, когато започнете аналната игра. За да направите това, вкарайте пръста си и го задръжте за няколко секунди в съответните позиции на 12, 3, 6 и 9 часа

Освен това, допълни експертът, ако хемороидите не са в остър стадий, не би трябвало да има проблеми с тях.

„Но ако изпитвате болка и дразнене в областта, трябва да искате да посетите лекар“, посъветва той.

Станете почитател на Класа