Суингър фестивал побърка със сластни стенания британско село

Суингър фестивал побърка със сластни стенания британско село
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    29.07.2024
  • Сподели:

Жители на британско село в Линкълншир се оплакаха на полицията от силно крещящи и стенещи участници в суингър фестивал, пише Daily Mail.

Четиридневният секс фестивал Swingathon започна в полето близо до село Алингтън в четвъртък, 18 юли. Още първата вечер гневни жители започнаха да звънят в полицията и да се оплакват от писъци и стенания, идващи от района, където се провеждаше събитието. „Това не са звуците, които искате да чуете, когато се опитвате да спите“, каза един от възмутените.

Тази година Swingathon привлече около хиляда участници. За тях на територията бяха монтирани „палатки за игра“, джакузи, шоу за танци на пилон, партита с пяна и „бинго за дупето“. Освен това като част от фестивала се проведе отделна програма за BDSM, със специални „палатки за пляскане“ и магазини, продаващи садомазохистични аксесоари

Една от жените присъствала на феста за първи път със съпруга си. Тя сподели впечатленията си пред Daily Mail.

Офис сътрудничката Сали и съпругът ѝ електротехник, които са заедно от 23 години, решили да разнообразят сексуалния си живот и отишли на секс фестивала.

„И двамата сме доста срамежливи, така че нямахме представа какво да очакваме, но беше по-добре от всичките ни надежди и фантазии“, каза жената.

Двойката била нервна в началото, но успяла да се отпусне по време на костюмираното парти. Двойката отбелязва добрата организация на фестивала, което ги накарало да се чувстват сигурни. Те споделиха, че много участници в Swingathon се разхождали напълно голи, без да се страхуват от нищо. По този начин Сали развенча мита, че суингърските събития са мръсни. Тя така и не видяла някой да прави секс извън затворени палатки.

Сали обясни, че Swingathon не е само за секс, но и за приятелства. Според нея на фестивала можете да намерите съмишленици и приятели. Тя насърчи други хора да присъстват на събитието, за да се почувстват свободни. Входът за събитието струвал £265.

Станете почитател на Класа