Селена Гомес сподели лични СНИМКИ от живота си с Бени Бланко

Селена Гомес сподели лични СНИМКИ от живота си с Бени Бланко
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    29.07.2024
  • Сподели:

Селена Гомес нарече Бени Бланко “любовта на моя живот” в Instagram по-рано тази седмица, а сега тя дава на феновете си възможност да видят как двойката прекарва времето си заедно. Гомес демонстрира любовта си към Бланко в платформата на социалната мрежа, която включва поредица от снимки, на които те правят всичко - от излежаване на лодка до целувки на различни места навън.

“Благодаря ти, че споделяш живота си с мен днес и всеки ден”, написа Селена към романтичните кадри.

Досега над 10 милиона души са харесали публикацията.

Бланко заяви пред Хауърд Стърн още през май, че се вижда как един ден ще се ожени и ще създаде семейство с Гомес. Той отдаде заслуженото на силното им приятелство, което предшества запознанството им, за това, че връзката им е такава, каквато е.

“Начинът, по който си говорим и други неща, хората винаги ми казват това: ‘Знаеш ли, когато срещнеш най-добрия си приятел,’” той каза: “Тя наистина е точно като най-добрия ми приятел. Смеем се по цял ден. Тя ме вдъхновява. Прибирам се от работа и си мисля, че денят ми е бил добър. Аз казвам: ‘Какво направи? ’Тя отговаря: "О, току-що заснех нещо с Мерил Стрийп, после отидох на събиране на средства и сега записвам". Моят ден звучи като гадост всеки ден в сравнение с нейния.”

Стърн попита дали Бланко ще предложи брак и той избегна въпроса, като вместо това каза: “Когато я гледам, казвам: “Винаги си мисля просто, че не познавам свят, в който може да е по-добре от това.” По-късно добави: “Нямам пръстен. Нямам обувки. Трябва да си събера багажа."

Актуализацията идва, след като на 23 юли източник заяви пред Us Weekly, че Гомес и Бланко “са много сериозни” относно бъдещето си година след началото на връзката им. “Те са говорили за брак”, каза източникът. Романсът им е “определено финален. Селена е наистина щастлива и се справя много добре. Чувства, че животът ѝ в момента е спокоен."

Станете почитател на Класа