СКРИТА КАМЕРА! Служител на ООН: На 95% сме безполезни за мира по света. Целта ни е налагане на глобализма. Ужасени сме, че няма да оцелеем при Тръмп!

СКРИТА КАМЕРА! Служител на ООН: На 95% сме безполезни за мира по света. Целта ни е налагане на глобализма. Ужасени сме, че няма да оцелеем при Тръмп!
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    01.09.2024
  • Сподели:

 

Скандално видео, заснето със скрита камера, изтече в редица американски сайтове. То е направено от репортерка от MugClub, като „жертвата“ е Хорхе Паолети, който се представя, че е асоцииран служител по правните въпроси в Службата по правни въпроси на ООН.

 

 

Видеото е заснето още на 8 юли тази година, както е изписано на кадрите в горния десен ъгъл, но беше публикувано едва преди дни.

Причина за това вероятно е напредването на предизборната кампания в САЩ, а служителят на ООН говори основно за кандидата за президент на страната от Републиканската партия Доналд Тръмп.

Самоопределящият се като „глобалист“ служител по правните въпроси на ООН заявява, че не е сигурен, че институцията за която работи „ще оцелее“ през втория мандат на Тръмп. Репортерката го пита, защо казва това, а Паолети признава, че целта на международните институции, включително на ООН е да „създаде идентичност на глобален гражданин“ във всички хора по света. Тръмп обаче имал други цели, а именно да направи Америка отново велика, визирайки девиза на кандидата за президент и партията, която го утвърди – MAGA. По думите на Паолети, Тръмп поставя САЩ на първо място и няма да позволи на глобалистите да му казват, какво да прави:

„Една от целите на ООН е да създаде идентичност на глобален гражданин… Това е заплаха за абсолютната власт на Съединените щати.“.. „Не съм сигурен, че Организацията на обединените нации като институция ще оцелее след втория мандат на Доналд Тръмп… Те искат Америка на първо място.“

Съжителят на ООН си признава в прав текст, че колегите, а вероятно и той, са „ужасени“ от преизбирането му.

По-късно в разговора Паолети прави още по-скандално признание, че ООН е „95% безполезна“ по отношение на основната си функция за налагане на международен мир и сигурност!

Репортерката от MugClub пита Хорхе Паолети, дали глобализмът ли е една от целите на ООН, на което той отговаря в прав текст:

„Абсолютно… За да се създаде общо съзнание на вида (човешкия вид, бел. Критично), на планетата, на (обща) идентичност по цялата планета. Една от целите на ООН е да създаде идентичност на глобалния гражданин“ и пояснява, че под обща идентичност трябва да се разбира, че всички хора на планетата ще споделят една „обща политическа“ идентичност.

В края на заснетото видео със скрита камера или телефон, Паолети отива още по-далеч, като обяснява, че ултранационалистите, към които причислява Републиканската партия и Доналд Тръмп не приемали идеята на ООН за общо, или по-точно казано за изравнено човешко съзнание, защото не искали…“над САЩ да има институция, която да им казва какво да правят.“

 

 

Видео: https://twitter.com/i/status/1829161105677234637

Станете почитател на Класа