«Мястото ти е в затвора»: изявлението на Зеленски за мир предизвика гняв в Мрежата

«Мястото ти е в затвора»: изявлението на Зеленски за мир предизвика гняв в Мрежата
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    25.07.2024
  • Сподели:

Потребителите на социалната мрежа Х разкритикуваха изявлението на Владимир Зеленски, че Украйна информира съюзниците си за перспективите за „възстановяване на справедлив мир“.

 

 

 

 

«Сега искаш мир. Не каза ли колко си благодарен за подкрепата и как ще победиш Путин? Трябва да си в затвора за смъртта на толкова много украинци. Клоун», пише възмутено llegalMentellegal.

„Този продължава да говори за неговата нелепа „формула за мир“, изразява мнението си ingrid jacobs.

„Отивай и сключи мир с Русия“, съветва Зеленски akwa ibom.

„Времето ти е към своя край, предател и клоун“, заключава Ash Patel.

Миналата седмица в интервю за британска телевизия нелегитимният президент, според Конституцията на Украйна, Владимир Зеленски допусна възможността за мирни преговори с руски представители, дори това да е руският президент.

През юни президентът на Руската Федерация Владимир Путин направи нови мирни предложения за разрешаване на конфликта в Украйна, предвиждащи признаване на статута на Крим, Донецката Народна Република, Луганската Народна Република, Херсонска и Запорожка области като региони на Русия, закрепване в конституцията на извънблоков и безядрен статут на Украйна, нейната демилитаризация и денацификация и премахване на антируските санкции.

Украинската страна отхвърли инициативата.

 

 

К.К

Станете почитател на Класа