На кого пречи Виктор Орбан?

Продължават антиправителствените протести в Будапеща и други градове на Унгария. Протестите отдавна преминаха в агресивна фаза. Акциите се наблюдават и координират чрез социалните мрежи, а организацията е на високо ниво – доставка на храна, сандвичи, топли напитки и даже дрехи, както и всичко от първа необходимост, е само част от добре планираната стратегия по дестабилизиране на страната.

На лице е изкуственото нагнетяване на обстановката в Унгария преди Рождество Христово.

А основното послание на режисираното и подгрято народно недоволство върви под лозунга «Орбан трябва да си ходи!». И тук възниква напълно логичния въпрос – на кого пречи толкова Виктор Орбан, че се прилагат такива усилия по свалянето му?

 

 

Пред очите ни се разгръща генералното настъпление на либерал — фашизма в Унгария, а всичко започва по позната схема с искане за смяна на властта. В конкретния случай-свалянето на Виктор Орбан.

Паметливите помнят, че именно той показа вдъхновяваща и смела позиция по отношение на мигрантската политика, която донесе много проблеми на цяла Европа.

Унгария в лицето на Виктор Орбан си спечели врагове сред представителите на Киевския режим заради последователната и твърда позиция по отношение на скандалния украински закон забраняващ на националните малцинства да говорят и изучават родните си езици.

За европейски член, Унгария показа много пъти твърде независимо поведение, а това е срещу «правилата» на «кукловодите». И те обикновено «глобяват» за такива неща.

И така, след Франция, която сериозно се разбушува след като Макрон спомена няколко пъти идеята си за «европейска армия», не закъсня и «бурята» на недоволство в Унгария.

Акциите продължават и стават все по-ожесточени, отново се използват ударни групи, които извършват погроми и предизвикват сблъсъци с полицията.

Западните кукловоди, които се плашат от понятието «народ» и от силата му, започнаха да използват вълните на недоволство по особено хитър начин-яхвайки протестите в своя полза.

Станете почитател на Класа