Звездата от "50 нюанса сиво" шокира в "гола" рокля, видя й се...

Звездата от "50 нюанса сиво" шокира в "гола" рокля, видя й се...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.06.2024
  • Share:

Дакота Джонсън, станала известна от ролята си във филмовата адаптация на книгите „50 нюанса сиво“ е в много вълнуващ период от живота си.

 

Мълва все упорито носи, че тя вече е сгодена за дългогодишния си приятел Крис Мартин. И докато двойката се приготвя за сватбата, феновете на актрисата нямат търпение да я видят в булчинска рокля.

Актрисата е една от основните фигури в Холивуд през последните години, която упорито залага на голите рокли. Някои подозират, че като нищо ще се появи дори в най-важния ден от живота си именно с прозрачна премяна.

Интересното е, че стилът на Дакота се промени значително след участието й в провокативната драма „50 нюанса сиво“. Преди това Джонсън винаги избираше по-женствени и деликатни образи. Но сега актрисата най-често може да бъде видяна в открити тоалети. Дакота просто обожава мрежестите тоалети, миниполите и топовете с много дръзко деколте.

Именно този образ помогна на Джонсън да се влюби в един от най-добрите ергени в Холивуд, бившия съпруг на Гуинет Полтроу, певеца Крис Мартин. Избраникът й е с около 12 години по-възрастен от нея, но и двамата твърдят, че това не ги притеснява.

Наскоро Дакота пак събра всички погледи, след като се появи на събитие по дантелено бельо. Красавицата бе облечена с рокля, която по-скоро биеше на нощница. Прозрачната материя бе със син нюанс и не криеше дантеленото й бельо отдолу.

 

 

 

 

 

За тази визия Дакота заложи на лежерна прическа и много лек грим.

 

 

Най-забележителният детайл от тоалета беше дългата висулка на врата на момичето. Само Дакота успява успешно да комбинира такива грандиозни рокли с прости аксесоари и семпъл стил.

Станете почитател на Класа