Миро от "Куризма" се запусна и наля бузи и коремче

Миро от "Куризма" се запусна и наля бузи и коремче
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.06.2024
  • Share:

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует „Каризма”, иска да си върне стегнатото тяло отпреди 3 години. Певецът признава, че тогава е бил в най-добрата с форма, но сега пак напълнял.

Спокойният семеен живот с жена му Ели Златанов се е отразил и на телосложението му. Изпълнителят хапвал повече през последните месеци и неусетно натрупал излишни тлъстини, най-вече в областта на талията.

Ето какво коментира музикантът по темата за килограмите: „Физическата форма не е константа, разбира се. Фактори като здравословно състояние, мотивация, приоритети, ресурси и т.н. определят начина, по който се чувстваме и изглеждаме. Интересно ми е мога ли пак да постигна така желаните резултати, които имах в края на 2020 г. Започваме! Ще споделям!”

Въпреки че вече гони 50-те, Костадинов се старае да поддържа добър външен вид. Е, напоследък се е запуснал и е налял бузи, но се надява това скоро да се промени. Певецът неведнъж е показвал как тренира във фитнес залата, пускал е и по-разголени снимки в мрежата, за да показва мускули, пише „Уикенд“.

Музикантът знае, че освен спорта, храненето също играе роля в поддържането на оптимално тегло. Затова отглежда домати в двора си и така си осигурява свежа продукция. Преди години Миро имаше сериозни проблеми с алкохола и наркотиците, ала сега полага усилия да води здравословен начин на живот и консумира само домашно приготвени ястия, оставяйки вредните навици в миналото.

Певецът е споделял, че спортът много му помогнал в борбата със зависимостите, въпреки че като дете не обичал часовете по физическо възпитание. На „дърти години” обаче преоткрил тренировките „Харесва ми най-вече как се чувствам след физическа активност. Зареждам се с енергия. Суетата е на второ място!”, разказвал е изпълнителят.

Иначе жена му Ели си го харесвала и по-пухкав. Те сключиха брак през 2016 година на гръцкия остров Корфу. Както се оказа впоследствие, бракът им не е валиден в България, но това не пречи на певеца и половинката му да се чувстват като истинско семейство. Тогава се понесоха какви ли не слухове, най-вече свързани с това, че връзката им е пълен фарс, който да прикрие щенията на Костадинов към собствения му пол.

Преди време изпълнителят намекна, че с Ели са готови да посрещнат още един член в семейството „Аз съм изключително щастлив човек по отношение на любовта. Имам човек до себе си от дълги години. И ако ме питате за бебе - да, работим по въпроса, като се видим с моята половинка. И е Божа работа кога ще стане това“, споделял е Миро. Той е много набожен и във всичките си интервюта говори за Всевишния.

Неотдавна Костадинов разкри, че с жена му стягат къща край София. По думите му оставали 4 месеца до завършването на проекта. Явно съпругата на Миро е решила да прекарва повече време в България, за да бъде близо до него. Доскоро бизнесдамата живееше основно в Лондон, където има успешен ресторант. Сега обаче е променила приоритетите си и иска да е до мъжа си. Според запознати тя чувствала вина, задето не го подкрепила в трудните моменти, когато се борел с алкохолизъм. Дори не подозирала за проблемите му, защото през по-голямата част от времето била в Англия. Затова Ели взела решението да построят голяма къща край София, където да свият семейно гнездо.

Станете почитател на Класа