Момиче проплака: Брат ми ме изгони от сватбата си, а после с жена си поискаха да...

Момиче проплака: Брат ми ме изгони от сватбата си, а после с жена си поискаха да...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.07.2024
  • Share:

Младоженец изгони сестра си от сватбата, защото не одобри тоалета й. На скандалната история гласност даде потресената жена в социалната мрежа Reddit.

 

 

Потребителката с никнейм SolidThrowRA споделя, че преди няколко месеца получила покана за най-важния ден в живота на брат си и положила огромни усилия, за да намери рокля, която да отговаря на дрескода на тържеството.

В търсенето се включил и годеникът й, който в крайна сметка избрал и купил тоалета. 

"Не беше бяла, а изумруденозелена. Роклята беше с голи рамена и имаше цепка до средата на бедрото", разказва тя.

Виждайки с какво се е издокарала обаче, брат й заявил, че роклята изглежда много провокативна и всички ще обръщат повече внимание на нея, отколкото на булката. А след това най-безцеремонно я помолил или да се преоблече, или да си тръгне.

Потресено от думите на брат си, момичето напуснало тържеството разплакано.

Скандалната история обаче не приключва с това. SolidThrowRA споделя, че след като се върнали от медения си месец, брат й и жена му побързали да я попитат защо не им е подарила нищо за сватбата. 

Потребителката обаче признава, че заради обидната случка няма намерение да дава нищо на младоженците. 

 

"Да искат подарък, след като са те изгонили, е подло", "Авторката сигурно е била по-красива от булката", "Сгрешили са три пъти - не са пуснали годеника ти, изпаднали са в истерия заради роклята и са ти поискали подарък", възмущават се интернет потребителите под поста й.

Станете почитател на Класа