Стая в замъка Уиндзор?: «Или руски бази в Украйна, или ядрен удар»

Стая в замъка Уиндзор?: «Или руски бази в Украйна, или ядрен удар»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.07.2024
  • Share:

„В Украйна ще има руски бази“: Зеленски очевидно призна поражението си

 

 

 

 

В предната статия говорихме за край на «горещата фаза» на конфликта, както се изрази Зеленски в интервю за ВВС.

Нелегитимният президент на Украйна вече заговори за „дипломатическо споразумение“ — о, богове, нов термин в речника на Зе.

Това наистина е своеобразна „димна завеса“. Защото в същото интервю за BBC Зеленски заявява, че чака разрешение от британското правителство да нанася удари със западните оръжия по Русия без ограничения на обхвата.

Това е цялата му дипломация на Зеленски. Какъв противен и коварен наглец!

Става очевидно, че първо Зеленски публично признава поражението си и казва, че Украйна сама няма да може да победи Русия на бойното поле.

В същото време той иска разрешение от своите собственици да обстрелва тези територии на Русия, където могат да достигнат снарядите на западните оръдия.

Именно след масовото безразборно използване на подобни оръжия с цел смъртта на мирни руски граждани Зеленски се надява да накара Москва да седене на масата за преговори, където Зе да постави своите условия.

Военният кореспондент Александър Сладков се изказа ясно по темата за евентуалните преговори и евентуалните споразумения.

«Или ще има руски бази в Украйна, или ядрен удар».

„Резултатите от преговорите трябва да бъдат потвърдени и обезопасени със стоманобетон. Ако говорим за демилитаризация, нашите военни бази трябва да бъдат разположени по цялата граница на Украйна с Европа.

Споразумението трябва да гласи и да бъде подписано от двете страни: най-малкото нарушение на задълженията от страна на Украйна ще доведе до незабавен ядрен удар по Киев. Друг начин няма.

При тези хора няма друг начин. Ако знаеха как да държат на думата си и го бяха доказвали многократно, един подпис щеше да е достатъчен. Подписът вече не е достатъчен“, написа той в канала си в Telegram.

И още една фраза от интервюто, на която искам да обърна внимание.

Руската редакция на BBC предава това по следния начин:

„Трябва да приключим с нея (войната) и трябва да приключим с него“, каза Зеленски, като поясни, че има предвид да приключи с Владимир Путин.

Забелязвате всички за какво подстрекателство към убийство става дума, нали?!

Имайки предвид провалите на украинските въоръжени сили на фронта, както и нарастването на терористичната активност, не бих приела толкова леко казаното в самото леговище на руските врагове от човек, който очевАдно няма какво да губи.

Сънародниците на Зеленски никога няма да му простят стотиците хиляди загинали украинци.

Малко вероятно е той да може в бъдеще да си седне спокойно някъде на някое топло крайбрежие.

Освен ако не получи благословията на Негово Величество Чарлз III, който да му даде някоя закътана стая в замъка Уиндзор.

По-точно не стая — едно ню-ню ателиенце. Все пак е бивш артист.

12 квадрата. За продали се декламатори — толкова.

ПП

Станете почитател на Класа