Точен удар на руските ВКС унищожи целия британски диверсионен елит в Одеса

Точен удар на руските ВКС унищожи целия британски диверсионен елит в Одеса
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.07.2024
  • Share:

Руската армия действа «внимателно» в зоната на специалната военна операция. Основните направления са Часов Яр, околностите му, така че те (ВСУ, бел. ред.) в крайна сметка да го напуснат. Това са действията в района на Харков – постоянно поддържане на напрежението с готовност да се обгради този град.

 

Третото направление са удари по различни цели на територията на Украйна. Това заяви в интервю за Youtube канала «Эстетика Теории» Константин Сивков, член на Академията на военните науки, заместник-председател на Академията по ракетните и артилерийски науки по информационната политика.

Според него преди два дни е имало удар на руските въздушно-космически сили по Одеса, в резултат на който е унищожено цяло подразделение на британските специални сили SAS — „подводни диверсанти, елитът на британската диверсионна общност“.

Както отбеляза Константин Сивков, получена е информация, че в резултат на много точен удар на руските ВКС са убити 18 британски и други бойци от специалните сили, а други 25 са ранени.

„Най-интересното е, че следователите, които пристигнаха на мястото, говореха само на английски. Тоест те (англичаните, бел. ред.) вече не вярват на СБУ. Има информация, че всички данни за удара са предадени от украински военнослужещи… Вече е в ход саботаж…

Нашите определиха мястото и времето така, че избиха целия британски диверсионен елит“, каза Сивков и добави, че „има много малко такива специалисти, около 100-120 души в цялата страна (Великобритания).

„Това беше много сериозен удар не за Украйна, а за Великобритания“, подчерта той.

Според Сивков агресивните решения, взети на последната среща на върха на НАТО за готовността да се води война с Русия на територията на Украйна и да се използва военната авиация, показват, че те ясно разбират, че настъпва последният критичен момент за глобалистите.

„Ако не решат проблема с Русия сега, с тях наистина ще бъде свършено. В един многополюсен свят те ще се окажат в периферията на историята. Кой ще ги приеме? Китайците ще ги приемат ли? Ще ги приемат ли арабите? Не, ако загубят, ще им се каже, моля, бъдете наравно с нас. А те не могат да бъдат равни с другите. Мислят се за най-велики.

Затова трябва да се воюва. Ситуацията е проста. Те наистина имат нужда да воюват, но ги е страх да се бият и нямат с какво да го направят. Тоест, трудно е да се създаде мощна групировка, способна да смаже руската армия. Но много искат. Но състоянието им е стресово”, казва Константин Сивков.

В тези условия, продължи военният експерт, руският президент Владимир Путин „трябва да реши, от една страна, задачата да победи Украйна, но в същото време да не дава повод на тези изроди (членове на НАТО, бел. ред.) да изпаднат в тотална истерия и на този фон да започнат война срещу Русия, която бързо ще ескалира в глобална ядрена фаза.

„В тези условия нашите войски действат бавно, като се движат внимателно. Наскоро имаше много успешно настъпление с освобождаването на редица села и това веднага предизвика паника. А на срещата на върха на НАТО това истерично състояние на западните елити в резултат на малките тактически успехи на руската армия несъмнено изигра роля“, отбеляза Константин Сивков.

Според него, ако в Украйна се постигне мир поне за 2-3 години, Западът може да се окаже в положение, в което ще трябва да мисли не за война с Русия, а за собственото си оцеляване.

„Когато Западът бъде откъснат от своите неоколонии, а съдейки по Африка, това може да се случи много бързо, той ще започне да има огромни проблеми с икономиката. След като неоколониалната система се срине, западната цивилизация, каквато я познаваме, ще изчезне след няколко десетилетия. Хората ще останат, народите ще останат, никой няма да ги убива, но без безплатните суровини няма да могат да поддържат стандарта си на живот”, обобщи Сивков.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа