Изборът на бельо влияе на събитията в живота ни

Изборът на бельо влияе на събитията в живота ни
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.07.2024
  • Share:

Какво бельо носиш? Това е неприличен въпрос, но отговорете само на себе си. И много неща ще ви станат ясни.
Бельото не се вижда под дрехите. Но бельото оказва влияние върху събитията в живота, върху съдбата, защото то символизира нашето тайно отношение към себе си. Истинското отношение. То символизира подсъзнанието, където се съхраняват всички наши тайни. Дори тайни от самите себе си. Бельото говори за това какво очакваме от живота. И често получаваме това, което очакваме – не на думи, а дълбоко в душата си, пише struma.bg.

Бельото трябва да се избира съзнателно

Една жена започва бързо да остарява. Силите я напускат, работата не ѝ спори, няма нови идеи, нито енергия за тяхното изпълнение. Един ден съпругът ѝ на шега ѝ казва: мина ли вече на бельо за пенсионерки? Спомнете си ироничният израз: „На баба кюлотите!“ И наистина, тази жена вече е започнала да носи черни боксерки с висока талия. И затворен памучен сутиен, евтин но пък удобен. Защото имаше нужда от комфорт, от топлина. Омръзнало ѝ е да харчи пари за елегантно бельо. В крайна сметка никой не го вижда. А сегашното е удобно.

Умната дама обаче се замислила и разбрала: всъщност тя е започнала да купува такова бельо като подсъзнателно средство за защита. Защита от собствените ѝ желания – отношенията със съпруга ѝ отдавна са станали официални. Почти нищо не ги свързва. Вече от няколко години няма интимен живот с него. Но няма смисъл да се развеждат, защото животът на двамата е настроен, всичко е толкова удобно, подредено… По-добре е да несе вълнуват излишно, а да изживеят живота си с този човек.

Жената не иска да изневерява на съпруга си. И подсъзнателно се опитва да се направи непривлекателна. Опитва се да си сложи кръст и така се превърна в стара жена. А тялото ѝ послушно следваше заповедта на подсъзнанието ѝ, заповед дадена от бельото ѝ. Бельото е символ. И този символ въздейства…
Под най-красивите и много скъпи дрехи може да се крие не много добро бельо. Защо, е с истински парцали под дрехите, а е облечена в коприна и лен?

Такава жена със сигурност е много алчна. Пилее пари за тоалети, но в душата си е стисната, скъперница. Тя живее само с жажда за печалба, въпреки че се оплаква на всички как не може да срещне любовта на живота си.
Бельото издава тайните мисли и намерения на човека – неговата сексуалност и готовност за връзка. Както и отношението му към себе си. Чисто бельо, ново бельо и не от най-евтините – нормално е, позволявайте си го, поне за самочувствие.
Понякога под официалния костюм се крият надежди за романтично приключение – бельото ще разкаже за тях! Понякога, напротив, под фриволно горно облекло буквално се носи броня от плътно прилепнали клинове, здрав затворен сутиен …
Удобното бельо издава човек със спокоен темперамент, практичен и осъзнаващ собствената си стойност, без значение дали то е скъпо или не. А твърде елегантният и неудобен „гардероб за носене“ показва неспокойна природа, която търси щастие, но все още не може да го намери. Неудобното бельо е символ на вътрешен дискомфорт. И за някои проблеми в личния живот.

Ако радикално промените „интимния си гардероб“, подсъзнанието ви ще получи нов импулс и нова програма. Но първо трябва да помислите какво наистина искате, в какво целите? Какво се случва в личния ви живот сега и за какво копнеете в душата си? И чак тогава вземете решение какви да са бикините ви и другите части от интимното ви облекло.

Между другото, бельото се е смятало за магическо още от древни времена – това е защита и в същото време символ на човешките желания. Дори ескимосите са имали кожени бикини. Те не само ги са ги топлили, но и са увеличавали привлекателността, примамвали са любовта, пазели са от зли и завистливи погледи … Превръзката с шарки е била мощен амулет, защита на най-интимното.

Така че бельото трябва да се избира съзнателно, умно. Мислете за любовта – трябва ли ти? Признаваш ли привлекателността си или искаш да „отидеш в манастир“? Трябва да мислите и за здравето, разбира се. Ако си изясните какво всъщност искате тогава изборът на бельо наистина може да промени живота ви към по-добро.

Станете почитател на Класа