Тайните желания на мъжете в секса

Тайните желания на мъжете в секса
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.07.2024
  • Share:

Британският сексолог и експерт по връзките Трейси Кокс изброи сексуалните усещания, които всеки мъж тайно мечтае да изпита. Тя предложи няколко достъпни начина да бъде зарадван партньорът в колонката си за Daily Mail.

Кокс каза, че мъжете, както и жените, изпитват нужда от докосване, прегръдки, целувки и сексуални ласки. Според нея, ако подобни прояви на физическа близост изчезнат, това говори за сериозна криза в отношенията. „Без допир мъжете се чувстват емоционално отдалечени от своите партньори. Изолирани и самотни, те се съмняват във физическата си привлекателност и се смятат за нежелани“, обясни експертът. Тя добави, че поради това емоционалната интимност в една връзка се разрушава и сексът става механичен и насилствен.

Друг начин да зарадвате партньора си, според Кокс, е да му направите импровизиран стриптийз. За мъжа да види голото тяло на партньорката си е едно от най-големите удоволствия. Сексологът обясни този факт с това, че мъжете са визуални по природа, поради което са толкова привлечени от порно, докато жените се възбуждат повече от четенето на еротика.

Кокс призова жените да инициират секс по-често и да бъдат активни в процеса на интимност - това ще покаже на партньора, че той все още е желан и ще подобри качеството на интимния живот като цяло. Позовавайки се на дългогодишен опит, експертът отбеляза, че това е едно от най-честите искания от страна на мъжете.

Станете почитател на Класа