Коя е мистериозната дама – най-желаната от мъжете

Коя е мистериозната дама – най-желаната от мъжете
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.07.2024
  • Share:

Тя е нежна и привлекателна, действа на мъжа като магнит, пленява мислите му. Тя е като книга, която искате да четете отново и отново.

 

Коя е мистериозната дама?

Външен вид

 

Когато чуете мистериозна жена, пред очите ви се появява образ с безупречен външен вид. Може да не сте фатална красавица, но трябва да сте добре поддържана. Това е една от най-важните точки в списъка с добродетели на всяка дама.

Що се отнася до облеклото, не е необходимо да следвате модата, основното е да създадете личен стил. Не е нужно да си правите сложни прически или професионален грим. Минимализмът е това, което трябва да придружава една истинска дама.

Поведение

Красотата със сигурност привлича и създава благоприятно впечатление, но няма да ви отведе далеч. Освен безупречен външен вид, трябва да се държите като истински аристократ. Вашата задача не е да бъдете горд, надут човек, а да създадете впечатление за дама от миналия век. Оставете мъжа да ви помага, да се грижи за вас. Добрите обноски не трябва да са крещящи, не се преструвайте, бъдете естествени. Следвайте етикета, развийте навика да се движите бавно и грациозно.

 

Самоувереност

 

Хората, които винаги се съмняват, са непривлекателни и досадни. А тези, които знаят стойността си, знаят как да заинтересуват другите, да се представят благосклонно и да покажат силните си страни. Без ограничени движения, само с горда поза и блестящ външен вид.

 

За да развиете увереност, имате нужда от:

 

  • Да приемете своите силни и слаби страни;
  • Да се стремите към идеала, за което е нужно да работите върху себе си;
  • Да анализирате ситуацията и да си правите изводи;
  • Да си имате собствено мнение, а не да следвате това на другите;
  • Да сте искрени;
  • Да си поставяте цели и да се стремите към тях;
  • Да сте подготвени за провали;
  • Да не се фокусирате върху дреболии;
  • Да бъдете енергични, весели;
  • Да не се оплаквате;
  • Да умеете да поискате помощ.

Изказ

Какво ви е на ум и към какво се стремите, трябва да остане загадка. Важно е не само да наблюдавате речта си, но и тялото си. Невербалните жестове могат да разкрият страх и неловкост. Трябва да сте скромни, недостъпни и в същото време максимално освободени. Важно е наистина да се отпуснете и да не се притеснявате, това е единственият начин да постигнете успех. Не трябва да издавате цялата информация за себе си, напротив, представяйте фактите от живота си на части.

Избягвайте директните отговори, кажете: „Какво мислиш?“, „Твърде рано е да знаеш за това“ или „Дамите не говорят за това“.

Също така е много важно да можете да млъкнете и да си тръгнете в точния момент, да прекратите разговора в най-интересната част. Използвайки тези трикове, можете да предизвикате интереса на мъжа и да го оставите в неведение. А както всички знаем, мъжете са ловци и когато намерят цел, те я постигат.

 

Простор за въображение

 

Когато ви попитат как ще прекарате почивния си ден, не говорете за лаптоп и пица - това убива пикантността и романтиката. Оставете мъжа да фантазира, отговорете: „скромните жени не говорят за това“ или „нека бъде изненада за теб“. Мъжът веднага ще си представи сексуален образ и разговорът ви ще протече по съвсем различен начин. Такива трикове ви възбуждат и вашият събеседник ще мисли за вас дълго след срещата.

 

Непредсказуемост

 

Какво е мистерия без изненада? Всеки ще се съгласи, че гледането на един и същи филм или слушането на виц на 10-ия кръг е напълно безинтересно и човек, който казва едно и също нещо всеки път, обикновено е досаден.

Друго нещо са неочакваните ситуации, определено няма да омръзнат. Внезапни промени в настроението, ревност, показен страх – това е добър начин да се държи един мъж нащрек. Той няма да знае точно какво да очаква от вас: нежност, гняв, страст или някаква нова игра. Да, това ще го вбеси първоначално, ще провокира агресия, ще го подлуди, но мъжът определено няма да скучае с вас, което е много важно. Основното е да не прекалявате и все пак да залагате на повече положителни емоции, отколкото на отрицателни.

Трябва да се отбележи, че мистерията и тайната са различни неща. Мистериозната жена само създава илюзията, че всички тайни вече са разкрити, тя е откровена и леко мълчалива.

Образът на мистериозна жена наистина помага да привлечете мъж, както се казва, „да го хванете на въдицата“, но не трябва да бъдете такава твърде дълго. С течение на времето мъжът ще иска да познае всички кътчета на душата ви, това е естествено.

Силните отношения могат да бъдат изградени само на доверие, така че продължете да се придържате към златната среда, хармонично вплитайки всички женски трикове и тайни.

Станете почитател на Класа