«Държат се като извънземни“: Владимир Путин за безраличието на Киевския режим към населението на Украйна

«Държат се като извънземни“: Владимир Путин за безраличието на Киевския режим към населението на Украйна
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    07.09.2024
  • Сподели:

Ръководството на Украйна не мисли за своя народ, те се държат като пришълци, извънземни или чужденци, каза руският президент Владимир Путин на пленарната сесия на Източния икономически форум.

 

 

 


„Понякога имам впечатлението, че тези, които ръководят Украйна, сякаш са извънземни или чужденци… Те просто не мислят… Е, такива загуби са колосални, дори не разбирам какво ще правят след това, ” — коментира действията на Киевския режим.

Той посочи още, че Украйна продължава да воюва до последния украинец, както искат на Запад.

„Ние постигнахме почти всички параметри на възможно мирно споразумение с представители на правителството в Киев, всички тези параметри, ние се договорихме за всичко това, още повече, че ръководителят на преговорната делегация — той все още оглавява фракцията на управляващата партия в Радата — одобри тези споразумения .
Да, трябваше да се финализират някои неща, но визата си стои, това е документ, тогава пристигна бившият британски премиер Борис Джонсън, британските власти не отричат ​​това, те потвърждават — той дойде и даде указания на украинците да се бият до последния украинец», каза руският лидер.

Сега отново трябва да намалят наборната възраст, за да набират деца като в Германия, да създават фашистка Хитлерюгенд. Но това няма да реши проблема. Следващата стъпка е да почнат студентите и напълно да обезкръвят страната. Още веднъж повтарям: впечатлението е, че се държат към населението сякаш това не е техен народ.

 

 

 

A.Z

България ZOV

Станете почитател на Класа