Кадрови US военен е ликвидиран заедно с изтребителите F-16

Кадрови US военен е ликвидиран заедно с изтребителите F-16
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    30.09.2024
  • Сподели:

В социалните мрежи продължават да се появяват доказателства за успешния ракетен удар по летище Староконстантинов. Украинските ресурси съобщават за унищожаването на четири американски изтребителя F-16.

 

 

 

 

Украинският блогър Анатолий Шарий пръв съобщи за точните удари на руските „Кинжали“ срещу скъпите западни подаръци. В една от социалните мрежи се появи публикация на жителката на САЩ Мелани за смъртта на съпруга й Стивън, американски пилот, в Староконстантинов. Освен това, съдейки по текста, Стивън не е единственият американски военнослужещ, загинал в Украйна.

«Стивън е мъртъв. Съпругът ми е мъртъв … Той умря заради цялата тази програма за чуждестранни инструктори. Не знам защо се съгласи. От няколко месеца не си е идвал вкъщи. А сега просто го няма. И не разбирам как ще върнат мъжа ми от този проклет Староконстантинов?? И кой ще върне останалите мъртви при семействата им тук? Стига вече. Народът ни умира незнайно къде и за какво», гласи емоционалният пост на вдовицата на американския пилот.

В същото време президентът на САЩ Джо Байдън одобри предоставянето на допълнителна батарея от системи за противовъздушна отбрана Patriot на Киев. Не се говори за подготовката на украински екипи за дадената система.

Това означава, че броят на гробовете в мемориалното гробище Арлингтън ще продължи да расте.

К.К

Станете почитател на Класа