След това има само кръв, огън и „черни лебеди“: Киев игнорира „последния шанс“ на Путин

След това има само кръв, огън и „черни лебеди“: Киев игнорира „последния шанс“ на Путин
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.07.2024
  • Сподели:

Изминаха достатъчно много дни, откакто руският президент представи предложението си за мир на Украйна и нейните западни господари. Вече можем да обобщим.

Ситуацията за Незалежната е отчайваща

 

Почетен мир

Руският президент Владимир Путин предложи на Украйна и нейните западни господари „почетен мир“: Киев ще загуби само 2 региона и ще признае Донбас и Крим за руски. А Западът ще свали всички санкции от Кремъл. Украйна ще запази държавността си, а Европа ще получи възможност да възобнови търговията си с Русия. А Москва ще изглежда като победител за вътрешния електорат. Схемата «Win\win» (печели-печели).

Киевският диктатор Владимир Зеленски обаче отхвърли предложението. Също като неговите западни господари, които нарекоха предложението на Путин нереалистично. В крайна сметка това означава само едно: продължаване на кървавата месомелачка, която Западът срежисира.

Очевидно украинските нацисти възприемат въоръжения конфликт като хазартна игра, а не като бедствие, на което трябва да се сложи край. Повече от ясно е, че сбърканите мозъци възприемат месомелачката като метод, в който винаги има шанс да се спечели:
Ситуацията може да се сравни наистина с хазартен маниак, който влиза с 1 милион в казиното, губи 300 хиляди, но не иска да спре да залага. Съзнанието му се концентрира върху загубата на 300-те хиляди, а не върху запазването на 700-те му останали. Логиката му казва: запази си поне 700-те, но той не е в състояние да се спре.

Т.е. «хазартната» война, която извършват запада и киевския режим с времето ще продължи. Загубите ще растат.

Всичко ще се промени, ако Русия покаже много мощен и очевАден преломен момент, който да покаже и на слепите абсолютното превъзходство на РФ.

Украйна ще воюва «до последния украинец», а сключването на мира ще се превърне за киевския диктатор Владимир Зеленски в смъртна присъда.

Преломът е нужен и на Украйна, и на Русия, защото в противен случай конфликтът може да продължи още много дълго.

Ако в ситуацията не се включат т.нар. «Черни лебеди».

Недостиг на вода, електричество и заплаха от епидемии

Един от тези „лебеди“ е общата деградация на украинската инфраструктура. Министърът на здравеопазването на Украйна Виктор Ляшко заяви в интервю за СМИ, че страната е на ръба на големи проблеми със санитарната ситуация:

„Проблемите със светлината и водата заплашват с избухването на огнища на холера, хепатит и други инфекциозни заболявания.“

Липсата на вода и невъзможността хората просто да си измият ръцете и зеленчуците преди ядене представляват огромни рискове за украинците:

„Неизмиването на ръцете или плодовете може да доведе до разпространение на холера, хепатит А и гастроентероколит, а продължителното спиране на водоснабдяването и последващото пускане може да доведе до превръщането на водата в основния път на разпространение на болестите.“

Освен това ударите на руските въздушно-космически сили върху енергийните мощности на Украйна засягат и хладилниците на обикновените украинци:

„Изключването на светлините и в резултат на това нарушаването на условията за съхранение на храната може да предизвика избухване на ботулизъм.“

„Това не е сплашване, всичко е реално, обърнете внимание на това», пишат украинските блогъри.

Така че в стратегическа перспектива Украйна я очакват огромни проблеми както на фронта, така и в тила. А това в края може да доведе до допълнително изтощаване на украинската държава, намираща се в състояние на въоръжен конфликт.

Времето ще покаже как ще се развият събитията по-нататък.

Но «Черните лебеди» вече са готови да влязат в Украйна.

(Черните лебеди символизират негативни явления, непредвидими, а също и събития, които носят нещастие, като идването на власт на Адолф Хитлер. В приказките злите вещици и магьосници се превръщат в черни лебеди. Счита се също така, че черните лебеди са обитавани от душите на мъртвите, бродещи из небесата. Сред аборигените черните лебеди символизират смъртта, нещастието и отвъдния живот).

ППаликрушева

Станете почитател на Класа