Магически ритуал за отслабване преди пълнолуние

Магически ритуал за отслабване преди пълнолуние
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.06.2024
  • Сподели:

Този ритуал за отслабване започва седмица преди пълнолуние.

Със сигурност искате да отслабнете до някакво идеално тегло. Изчислете разликата между теглото, което желаете, и колко тежите сега. Вземете малко истински пчелен восък (можете да разтопите свещ, само се уверете, че е нова, непалена). Разточете този восък като наденица, дебела колкото малкия ви пръст. Поставете го на масата и с остър нож отрежете от него парчета с размер около сантиметър, като изричате високо: „първи килограм!“, „втори килограм!“, „трети килограм!“ и така докато отрежете толкова парчета, колкото килограма ви делят от идеалното тегло.

Внимателно разтопете парчетата свещ и омесете в една голяма топка, именно тя ще символизира мазнините, от които трябва да се отървете с помощта на магическия ритуал за отслабване. Поставете тази топка под възглавницата, на която спите.

Изчакайте пълнолунието и около полунощ извадете топката, вземете я в дланта си, затворете очи и си представете, че това са мазнините, които ви притесняват, след което си представете, че те се топят и вие отслабвате. С вътрешния си поглед вижте себе си как се движите, как изглеждате, как ви гледат с възхищение.

Изберете място в къщата, което се огрява от лунна светлина през нощта. Начертайте кръг на това място с тебешир (или върху разстлана голяма хартия с молив, пастел) и поставете восъчна топка в него. На следващия ден отделете малко восък от топчето, разтопете го, като си представяте, че топи мазнините си. Изсипете този восък в тоалетната или го изхвърлете. Повтаряйте този ритуал всеки ден и се опитайте да го разпределите така, че до края на лунния месец да сте излели целия восък. Ако все още ви е останало нещо, изчакайте до следващото пълнолуние и тогава повторете ритуала, пише novini.bg.

Станете почитател на Класа