Татяна подпали мрежата със секси СНИМКА

Татяна подпали мрежата със секси СНИМКА
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    26.06.2024
  • Сподели:

Певицата Татяна подпали социалните мрежи със секси кадър, на който позира с изрязан бански. Но снимката не е от морския бряг, а е направен край язовир Кърджали.

Феновете на певицата, която се изявява еднакво добре в попфолка и в народната музика, накара феновете си да изпаднат в екстаз от гледката на страхотното ѝ тяло, пише show.blitz.bg.

 

Татяна подпали мрежата със секси СНИМКА ᐉ Новини от Fakti.bg - Любопитно |  ФАКТИ.БГ

 

На снимката се вижда мускулестото ѝ оформено тяло! Не случайно певицата носи короната, с която през октомври месец ще представи България в UAS-Атланта за най-вдъхновяваща жена!

Виждаме, че изпълнителката на хита "До три" има много хубав тен, което означава, че вече се наслаждава на лятото и хубавото топло време.

 

Татяна показва секси тяло на плажа /снимки/

 

Татяна се слави като певицата с най-хубаво тяло, което буди завист сред колежки и възхищение сред нейните верни почитатели. Тя е пример за младите и въобще за всички жени, които искат да изглеждат и да се чувстват добре. И много тях молят Татяна за съдействие, а тя от своя страна им изготвя хранителни и тренировъчни режими, а доволните ѝ клиентки са стотици.

Самата тя е признавала, че тренира по пет пъти в седмицата по 2 часа на ден, което е доста за една жена. Но пък резултатите са красноречиви.

 
 

Станете почитател на Класа