Епически глупав опит за кражба в канадски магазин

Двойка, която искала да си купи сода с открадната кредитна карта, стана за смях, когато бе разкрита от полицията и се опита да избяга.

 

Събитието се случи в квартал в Алберта, Канада. Продавачът, подозирайки, че картата е била открадната, извикал полицията и агентите дошли да заловят крадците, които пък решили да се опитат да избягат. И нещата не свършили добре.

 

Първата реакция на заподозрения за да избяга, е била да блъсне приятелката си срещу офицера от полицията на Канада и да се опита да излезе през входа, но собственикът на магазина предотвратил това, като блокирал входа.

 

Втората реакция на крадеца била да отиде в задната стая, но като не видял възможност за бягство, се върнал в магазина и взел плик с ядки, за да се изправи срещу полицая. Злодеят не престава да прави опити да избяга дори след като го свалили на земята и бил прострелян от полицая с пистолет Taser.

 

Междувременно партньорката му също се опитала да избяга през покрива на склада.

 

Камерите за сигурност показват момента, в който жената се изкачва по стълба, за да стигне покрива на магазина и да избяга. Но законът на гравитацията играел срещу нея, плочките поддали и тя паднала зрелищно на рафтовете.

 

Минути по-късно още полицаи се появили на място и задържали заподозрените, които накрая се предали. Размерът на кражбата, която се опитвали да извършат, е бил само два долара.

Станете почитател на Класа