Защо някои хора обичат да мастурбират в работно време?

Защо някои хора обичат да мастурбират в работно време?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.07.2024
  • Сподели:

Немалко хора имат желание да мастурбират по време на работния ден, показва проучване на британския медиен регулатор Ofcom. Метро съобщава как сексолозите обясняват това желание.

 

 

Според Ofcom британците посещават порно сайтове най-често в работно време - от девет сутринта до пет и половина вечерта. Средно участниците в проучването съобщават, че прекарват 55 минути от работното си време в гледане на съдържание за възрастни.

Сексологът Изабел Урен обясни тази тенденция с това, че хората получават повече удоволствие от мастурбацията в необичайни условия. Освен това, припомни тя, след пандемията от коронавирус мнозина започнаха да работят от вкъщи. „Там те имат повече лично пространство, останалата част от семейството е на работа или училище“, обясни тя.

Психотерапевтът Нес Купър се съгласи. „Хората не могат да се концентрират само върху работата, имат нужда от повече почивки, за да бъдат по-продуктивни. Освен това порното е не само еротичен материал за самозадоволяване, но и начин да събудите въображението да изследвате себе си или партньора си след работа“, каза тя.

 

Станете почитател на Класа