Руската най-секси фенка: "Вярвам, че ще сме първи"

Младата Наталия Андреева, която мнозина вече наричат "Кралицата на Световното първенство", сподели с RT впечатленията и надеждите си за футболния турнир.

 

"Много съм щастлива, че това се случва в нашата страна", каза красавицата. „Сега международните журналисти, които не знаеха какво наистина се случва в Русия, ще видят всичко отвътре и светът ще разбере колко приятелска, открита и усмихната е нашата страна."

 

Според младата рускиня "Ние преживяваме огромна промяна в културата и аз много се радвам, че много чужденци са дошли в страната ни, както съм сигурна на сто процента, че всички ще си тръгнат с най-приятни емоции", подчерта Наталия.

 

Фенката, чиито снимки са се появили в много международни медии, спокойно отбелязва вниманието на медиите и казва "всяко момиче е красиво по свой начин".

 

В допълнение, Наталия даде своята прогноза относно резултатите от Световната купа в Русия. "Аз съм уверена, че ще бъдем първи, цялата страна вярва и с голямо сърце подкрепя руския отбор".

 

Що се отнася до поражение на Русия от Уругвай, Наталия посочи „важното сега е да си направим изводи, да съберем сила, а в следващия мач да покажем на света колко силни и прекрасни сме."

 

След появата на Наталия като "Кралицата на Световната купа", британският вестник Сън публикува материал, в който се твърди, че руската красавица е порно звезда. Тя обаче отрече слуховете и ги описа като "откровени лъжи".

Станете почитател на Класа