Семейство Симпсън прогнозира финала на Световното и предшестващата прогноза вече е изпълнена

Най-популярният анимационен сериал The Simpsons, известен с правилно прогнозиране на събития в реалния свят, прогнозира, че Мексико и Португалия ще достигнат до финала на Световната купа.

 

Тази прогноза се появява в епизод 5 ( "Едно опасно семейство") на деветия сезон, пуснат през 1997 г. В една сцена, срещата се рекламира по телевизията, докато жълтото семейство дискутира възможността да присъстват на мача.

 

Изненадващо, в същия епизод има една друга сцена, която очевидно вече се изпълни в Русия 2018: мексикански футболист се появява в нещо като джакузи с няколко жени, точно по начина, по който се е състояло полемичното парти с момичета и алкохол в началото на този месец.

 

Семейство Симпсън са били успешни в прогнозиране на различни събития, включително на президентската кандидатура на Доналд Тръмп, атаката на 9/11 и смъртта на няколко известни личности.


Сега, според неговото пророчество, хипотетичният мач между Мексико и Португалия трябва да завърши с равенство, така че ще трябва да се бият дузпи.

Станете почитател на Класа