Изборите в САЩ: Неморалността като основен въпрос?

В президентските избори в САЩ се разиграва до голяма степен съдбата на планетата, така че изборът на следващия президент е от решаващо значение и изисква много сериозен анализ.

Както стана ясно, Доналд Тръмп предлага проект, насочен към развитие на САЩ отвътре, концентрира се върху създаването на работни места, ограничаване на имигрантите, развитие на предприемачеството и бизнеса, като се избягват военни конфликти, тъй като те обезкървяват бюджета. Хилъри Клинтън планира ангажимент към най-силните сектори на страната, с което ще реализира ново икономическо и политическо излитане чрез инвестиции и война.

Въпреки това, програмите на двамата кандидати не са централният фокус на кампанията, която се превърна в медийно "шоу" на чувства, емоции и разобличения. В тази връзка, има три съображения, които трябва да бъдат анализирани:

Първо, кандидати са отхвърлени от повече от половината от населението на САЩ. И основната причина за това е, че те не представят държавника като политическа фигура, която разбира и сериозно ръководи нацията, а се превърнаха в банални герои в квартална битка, където обиди и обвинения стоят над дискусията по социалните, икономически, духовни и човешки проекти, необходими на една нация.

Второ, моралният въпрос е заменил определянето на кандидатурите. Фактът, че Тръмп е посочил че жените приемат всичко, когато става въпрос за знаменитост е вярно, тъй като в изкуството като киното например, както в бизнеса или политическата област, сексуалните услуги са неразделна част на тези сектори. Бил Клинтън представлява точно това, което магнатът каза.

Опозицията обаче използва тази причина, като източник на атаката си: всички жени са били идентифицирани като потенциални проститутки, което е абсурдно преувеличаване и отричане стойността на жените в тяхната цялост. По същия начин, писмата изтекли чрез Уикилийкс са показали, че Хилъри има осъдително морално поведение, защото, освен че се подиграва на имигранти, латиноамериканци и нуждаещи се, мрази тези, които не са в нейния вътрешен кръг..

Трето, американският гражданин избирател не разполага с надеждна информация за това какво всъщност се случва, защото определено медиите и Уолстрийт са в съюз с Клинтън за да спрат един кандидат, който казва това, което иска, защото не е свързан със система, в която услугите се изплащат, след като се спечели президентския пост.

Този период изглежда ще осигури условия за вътрешна криза, повишено социално насилие, нарастваща бедност и нищета в здравеопазването, манипулиране на медии, правителствени репресии и контрол и "функционална социална дисхармония". Може да доведе до милитаристична спирала на непредвидими последствия, вече започната от Барак Обама, който, в неспособността му да се изправи и да победи тероризма на ИД и Ал Кайда, избира ядрената заплаха.
Накрая, фактът, че Доналд Тръмп похвали Владимир Путин като световно признат държавник, е бил манипулиран от анти-руската пропаганда, извършвана в продължение на десетилетия в киното, телевизията и войнолюбивата преса.

Всичко показва, че Третата световна война вече е в ход.

Станете почитател на Класа