"Най-добрата тоалетна хартия": Потребители критикуват новата книга на Хилъри Клинтън

  • "По-силни Заедно", последната книга на кандидата на Демократическата партия за президент Хилъри Клинтън, се разглежда като провал след рекордно ниски продажби през първата седмица. Работата на 250 страници, написани с заедно с Тим Кейн, обобщава политики, които Клинтън се надява да разработи, ако бъде избрана за президент, съобщава The New York Times.

    Въпреки сложните рекламни стратегии, доставчикът на данни за издателската индустрия Nielsen Book Scan потвърди, че успял да продаде само 2,912 копия в около 80% от книжарниците в цялата страна, едно огромно поражение в сравнение с продажбите на предходните две книги на Клинтън от които са продадени съответно 85,000 и 500,000 копия в първата си седмица.

    Книгата е получила голям брой отрицателни отзиви (около 80%) в онлайн магазин Amazon клиентите на сайта. “Това е най-доброто за тоалетна хартия," "

    "Stronger Заедно" е издадена през септември и, според представители на Демократическата кампания, печалбите, генерирани от продажбата й ще бъдат предназначени за благотворителност.

Станете почитател на Класа