Ако сте влюбени в мъж Водолей: Най-важното, което трябва да знаете

Ако сте влюбени в мъж Водолей: Най-важното, което трябва да знаете
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.06.2024
  • Сподели:

Мъжете Водолей имат изключително сложен и интересен характер. Психолозите смятат, че не всяка жена може да им угоди и като цяло не всеки може да се разбере с тях. Астролозите са подготвили няколко важни факта за характера на тези мъже.

Всеки мъж трябва да бъде силна личност. Водолеите са предимно такива, но понякога е по-добре да проверите предварително. Ето какво ги отличава от останалите господа.

Изключително горди личности

Водолеят обича себе си повече от всеки друг. Трудно бихте могли да завоювате в сърцето му титлата «номер едно», но все пак не е невъзможно. За да направите това, ще ви трябва търпение и време. След известно време той определено ще измести фокуса от себе си към вас. Не приемайте гордостта му като липса на чувства. Това е нормално поведение за всеки Водолей.

Забавление и оптимизъм

Да живееш или да се срещаш с Водолей е удоволствие. Те са много весели мъже, които никога не се давят в негативни мисли и най-важното не заразяват половинката си с тях. Мъжете от тази зодия са много оптимистични, така че дори и в най-трудната ситуация успяват да запазят самообладание и не губят контрол. Това е много добро качество, говорещо за психологическа зрялост.

Изключителни забраванковци

Това е един от най-големите недостатъци. Водолеят обещава, а после се оказва, че е забравил. Важно е да се отбележи, че понякога забравят за обещанията си просто защото винаги са затрупани с неща за вършене и не обичат да планират. Не бива да се обиждате от това. Просто трябва постоянно да им напомняте какво са забравили да направят. Да, не винаги е приятно и не винаги имате време да го правите, но ако искате да бъдете с мъж Водолей, ще се наложи.

Знаят как да изненадват

Работа-вкъщи, работа-вкъщи и така всеки ден. Водолеят винаги ще намери начин да прекъсне тази поредица от тъпота и униние. Тези мъже умеят и най-важното обичат да правят изненади. Не се страхувайте от скучното ежедневие, защото през уикенда Водолеят най-вероятно ще измисли нещо, което ще ви „взриви“.

Ревниви до немай къде

Тук не става въпрос само за това, че Водолеят периодично иска да проверява къде сте и с кого. При някои мъже от тази зодия ревността не надхвърля границите, но при голяма част тя се трансформира в желание за притежание. Мъжът Водолей буквално ще се мъчи да ви възпре да направите каквото и да било, ако не може да ви упражни контрол. Това може да бъде доста досадно. Нещо повече, Водолеите, дори след раздяла, могат да се държат с жената така, сякаш тя е тяхна собственост. Ако не покажете на Водолея от самото начало, че подобно поведение е неприемливо, проблемът ще се задълбочи.

 

 

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

 

Станете почитател на Класа