Първата снимка на дъщерята на Балотели

Първата снимка на дъщерята на Марио Балотели вече е факт. Бившата половинка на футболиста Рафаела Фико показа за първи път отрочето си.

 

Италианският модел се появи на корицата на списания "Chi" с бебето на ръце. Рафаела роди в началото на декември, като изпревари термина, който бе определен за Коледа.

 

Освен снимката на малката сладурана, феновете могат да научат и някои скандални неща в отношенията между Рафаела и Марио. Той все още не е виждал дъщеря си на живо. Наскоро се твърдеше дори, че двамата може да се съберат отново.

 

"За мен Марио е безотговорен. Той не се интересува нито от мен, нито от дъщеря си. В един момент щеше да се ожени за мен, това беше желанието и на двама ни и после изведнъж всичко се развали, не знам защо", споделя моделът на бельо.

 

Рафаела разкри, че е изпратила няколко съобщения на Балотели, когато са започнали контракциите й. Тя родила следобед, а той се обадил чак след полунощ. Казах му: "Марио, родих", а той просто отговори: "А, ОК, не ме вълнува", след което затвори. След това не съм го чувала," казва разочарованата Фико.

 

Наскоро пък се разбра, че Балотели си има ново гадже - белгийски еротичен модел.

 

Рафаела е решена на всяка цена да направи ДНК тест на детето, което се казва Пиа и да докаже, че е от футболиста на Манчестър Сити.

 

Красавицата е разочарована сигурно и затова, че не е получила никаква финансова помощ от Супер Марио.

 

„Вратата към дъщеря му ще бъде винаги отворена, но вратата към моето сърце е вече затворена," завършва заплашително Рафаела.

 

Вижте снимката на малката Пиа, както и няколко фотоса от излизането на Рафаела от болницата


 

 

 

 






























"Chi"


Станете почитател на Класа