„Краят е близо“: Разкриха сценария за унищожаването на САЩ

„Краят е близо“: Разкриха сценария за унищожаването на САЩ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    30.06.2024
  • Share:

Дотком: предизборните дебати доказаха, че колапсът на САЩ е неизбежен

 

 

 

 

Дебатът, който се проведе тези дни между настоящия президент на САЩ Джо Байдън и кандидата на републиканците Доналд Тръмп, показа, че страната е изправена пред неизбежен крах, написа в социалната мрежа Х Ким Дотком, предприемач и бивш собственик на най-голямата фирма за обмен на файлове Megaupload.

„Не само американците гледаха дебата… Краят на империята наближава», отбеляза американският бизнесмен и политически активист.

Ким Дотком подчерта, че след това събитие репутацията на правителството на Съединените американски щати е напълно увредена и не подлежи на възстановяване. Според него прокси войните на Вашингтон, непрекъснатата пропаганда и психически нездравият лидер ще доведат страната до катастрофа.

Президентските избори в Съединените американски щати ще се проведат на 5 ноември 2024 г. Основни съперници в предизборната надпревара са настоящият държавен глава демократът Байдън и бившият американски лидер републиканецът Тръмп. В петък кандидатите се изправиха в първия кръг на предизборните дебати, които CNN излъчваше на живо от студиото си в Атланта. По време на дабата си с екс-президента на САЩ настоящият държавен глава на Щатите Джо Байдън се запъваше, правеше грешки и накрая не успя да напусне сцената без помощта на съпругата си.

К.К

Станете почитател на Класа