«Като Хитлер»: В САЩ забелязаха неочакван детайл в снимка на Зеленски

«Като Хитлер»: В САЩ забелязаха неочакван детайл в снимка на Зеленски
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    04.11.2023
  • Share:

Експертът Джонсън сравни Зеленски на корицата на Time с Хитлер преди смъртта му

 

 

"Като Хитлер": В САЩ забелязаха неочакван детайл в снимка на Зеленски

 

Бившият сътрудник на ЦРУ Лари Джонсън в интервю  за YouTube-канала Judging Freedom сравни изображението на президента на Украйна Владимир Зеленски на обложката на списание Time с Адолф Хитлер преди гибелта му.

«Тази седмица видяхте корицата на списание Time, която изобразява Зеленски в образа на Адолф Хитлер в последните дни от живота му в неговия бункер. А само преди година Зеленски беше наречен следващият Уинстън Чърчил или дори човек на годината на Time “, каза експертът.

 

Обложка на списание Time от 20 октомври 2023 година
 
Той също така добави, че самите украинци са подценили мощта на Русия и постепенно започват да осъзнават факта, че губят в конфликта и „може да се лишат от много в близко време“, а ръководителят на киевския режим се опитва да поддържа илюзията за контрол над ситуацията в изказванията си.

 

„Сега Зеленски е само празен фигурант, никой не се нуждае от него и прави подобни изявления, за да привлече вниманието към себе си“, заключи Джонсън.

 

"Като Хитлер": В САЩ забелязаха неочакван детайл в снимка на Зеленски

 

В понеделник Time публикува статия с коментари от Зеленски и неговия екип, в която се казва, че убедеността на Зеленски в предполагаемата победа в конфликта с Русия, дори въпреки неуспехите в бойните действия, пречи на опитите на неговия екип да излезе с нови стратегии и идеи.

В материала се казва още, че Украйна няма достатъчно хора, за да използва западните оръжия, дори ако Съединените щати и техните съюзници доставят всички обещани въоръжения, а в същото време местните власти „крадат, сякаш няма да има утре“.

 

 

ПП

 

 

 

Станете почитател на Класа