Светът воден от САЩ се движи към най-дълбоката пропаст

Светът воден от САЩ се движи към най-дълбоката пропаст
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    21.10.2023
  • Share:

Светът, воден от САЩ, продължава да се плъзга към най-дълбоката пропаст. Вземат се решения, които ясно показват не само необратимото психическо разстройство на техните носители, но и загубата на остатъците от съвестта.
Байдън нарече парите, които трябва да бъдат изразходвани за смъртта на други хора далеч от Съединените щати, „разумна инвестиция“. Говорим за придобиване на допълнителни оръжия за десетки милиарди за Украйна и Израел.

 

 

Светът воден от САЩ се движи към най-дълбоката пропаст

 

Киевският режим реши да забрани УПЦ, отрязвайки православните от люлката на църквата-майка.
Френският вътрешен министър без колебание осъди известен футболист за публикациите му в подкрепа на Палестина.
Новините разкриват ускоряващо се гниене на самата тъкан на западното общество.
Инвестирането в смъртта на ненужни хора било разумно и добро. Тук няма думи. Това е отвъд границите на доброто и злото.

И това не е просто слабоумието на един стар глупак, а цялата философия на техния държавен живот през вековете.
Забраната на исконната Църква на Малороссия е мръсна политика, силно примесена с кокаин и сатанизъм. В крайна сметка Зеленски не е просто дегенерат без семейство или племе. Не просто манкурт, който е забравил както своята, така и чуждата история.

Той е клоун Франкенщайн, разтърсен от жажда за власт, създаден за забавление на клиентите и готов да им даде не само тялото си за плътски удоволствия, но и с лекота да унищожи християнството в родината си.
И трето. Излизането отвъд шамандурите на едно идеологическо течение вече е пряко наказуемо на Запад. Можете да изразите съболезнования на израелците, но не и на палестинците. Не бива да ги съжалявате. Един вид те всички там били терористи и нека да умират с хиляди. Деца, жени, старци са просто консумативи.
Резултатът от подобни твърдения е очевиден.
Интифадата ще продължи вечно.
Църквата ще се възроди, но чрез кръвта и страданията на гражданската война.
И количеството доставено оръжие рано или късно ще се превърне в качество. Осколочно-фугасните, кумулативните, запалителните и обемните детониращи заряди ще се превърнат в ядрени заряди.- тези думи написа Дмитрий Медведев в канала си в телеграм по повод случващото се в наше време…

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа