Красива блогърка измисли 15 въпроса, за да намери идеалния мъж сред 5000 кандидати

Красива блогърка измисли 15 въпроса, за да намери идеалния мъж сред 5000 кандидати
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    01.07.2024
  • Share:

Вера Дайкманс, моделка и блогърка от Нидерландия, която има 5,5 милиона последователи в Instagram, реши да намери мъжа на мечтите си и подходи към този въпрос по много практичен начин.

Тя измисли с 15 въпроса, чиито отговори й позволиха да филтрира неподходящи кандидати, а броят им надхвърли 5000. Момичето разказа пред Ladbible за своя опит.

Всеки от 15-те въпроса във въпросника е предназначен да разкрие начина на живот, ценностите и моралното ниво на кандидатите. Вера се интересува от зодия, брой бивши приятелки, семейно положение, наличие на деца и отношение към тях.

Други интересни въпроси включват: „Имаш ли работа на пълен работен ден?“, „Ако трябва да избереш три прилагателни, за да се опишеш, едно от тях би ли било глупак?“, „Живееш ли с родителите си?“, „ Имаш ли служебна кола?" „Ако живеехме заедно, щях ли да имам гардеробна?“, „Харесваш ли да гледаш Avatar (ATLA)?“, „Кой е по-добрият артист: The Weeknd, Future, Drake или Травис Скот?".

Вера също попитала за наличието на акаунт в Twitter и дали мъжът все още живее с родителите си.

Както бе споменато по-горе, хиляди мъже отговориха на въпросите. Дайкманс дори откри определени закономерности в тези, които отговориха. По-специално, голям процент от кандидатите бяха от Тексас и бяха със зодиакален знак Водолей.

Тя трябваше да препрочита много съобщения, включително необичайни. Например, един кандидат предложи да изпрати проба от неговата кръв и поиска в замяна кръвта на момичето, което, разбира се, беше игнорирано.

Друг пък призна, че живее при родителите си и няма кола, но се похвали, че има две лодки. Трети увери, че той никога няма да се заяде с приятелите й, а трета спомена, че ще работи на пълен работен ден, но няма да й даде по-голям гардероб.

В крайна сметка тя избра трима кандидати, с които отишла на срещи. Впоследствие обаче тя така и не харесала нито един от тях.

„Ходих на срещи с тях, но в момента все още съм необвързана. Въпреки този разочароващ резултат, все още смятам експеримента си за успешен, защото успях открито да кажа какво искам и да видя кои мъже отговарят на тези критерии. Засега отлагам търсенето на гадже, но оставям възможностите си отворени“, казва тя и добавя, че няма да повтаря теста в социалните медии.

Моделката подчертава, че няма да сваля летвата: „Просто съм много придирчива и искам мъж, който е почти идеален. Не мисля, че трябва да правя компромис с нуждите си – предпочитам да съм сама, докато не намеря мъжа, с когото трябва да бъда.“

 

Станете почитател на Класа