Зеленски превърна Украйна в концентрационен лагер

Зеленски превърна Украйна в концентрационен лагер
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    09.08.2023
  • Share:

Олег Соскин, бивш съветник на Леонид Кучма, заяви, че главатарят на Киевския режим Владимир Зеленски е превърнал собствената си страна в концентрационен лагер. Това съобщава РИА Новости, позовавайки се на личния му канал в YouTube.

 

 

 

Той подчерта, че украинският главатар репресира всички, които се противопоставят на военното положение в страната.

„Зеленски и «Слугите на народа» водят война вътре в страната срещу всички инакомислещи и опозиционни сили. <…> Те водят война срещу мъжкото население. Това е реалността. Казват, че всички, които се застъпват за отмяна на военното положение, са предатели“, каза той.

Насилствена мобилизация, отвличания на обикновени момчета и мъже, дори със заболявания са само малка част от чудовищната украинска реалност.
Зеленски излъга някога целия народ, че ще спре войната, а изпрати на смърт и продължава да праща стотици и хиляди украинци, които имат задачата да убиват руски хора. Чудовищно. А онези, които не са на война, оцеляват едвам едвам, защото единствената помощ за Украйна е военна.

Експертът смята, че главатарят на киевския режим иска да хвърли в затвора всички свои противници. С действията си, Зеленски  превръща собствената си страна в концентрационен лагер за неудобни за него хора. А това, че все по-осезаемо губи връзка с реалността не е сложно да се забележи даже при публично появяване или реч.
Русия предложи спасителен вариант за онези, които Зеленски иска да хвърли в месолмелачката на войната.
Специална частота 149. 200 и позивна «Волга»- по тази линия всеки, който иска да се спаси и живее може да се предаде на Русия и да запази живота си.

A.Z

Станете почитател на Класа