Американски агенти на влияние в правителството могат да ни оставят без България

Американски агенти на влияние в правителството могат да ни оставят без България
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    08.08.2023
  • Share:

За мнохохилядната ни история на горд и достоен народ не е имало по-инизителни страници от днешните. Днес сме под американска окупация. Почти доброволна. Лакеите на САЩ са толкова загрижени за собствените си кожи, че не си дават сметка към какво национално предателство тласкат България. И как можем да останем без нея, защото предателите се ползват докато са нужни. Без Балканите не е минавала почти нито една значима война или битка. И днес трябва да разбираме, че театъра на военните действия може да се разшири. И ако някой си мисли, че НАТО ще пази, значи западната пропаганда си върши добре работата. Нас сега ни зиползват като склад, и бъдещ полигон. Заради геостратегическата разположеност. А при потенциална ескалация можем да станем просто терен, територия.

 


Американски агенти на влияние в правителството могат да ни оставят без България

 

Вижте го този на снимката. Висша проба национален предател и агент на влияние на САЩ у нас. Запомнете добре лицето му. За да знаете на кого можете да благодарите когато войната влезе у нас. Академик. Пази Боже от такива академици яли хляба на България, за да я продадат на врага. И помнете винаги за Турция, която при първа възможност ще ни скочи и ще си вземе най- апетитните земи, ако не и цялата страна. Тогава такива академици, като този, който по нареждане на господарите си от САЩ иска да внуши, че Освободителката ни Русия е заплаха, и руски кораби в Черно море са заплаха, ще седи някъде в безопасност и на турски ще обяснява какво добро са ни дали османците за 500 години.
Сега и празника искат да ни вземат именно с цел обезличаване на нацията, изтриване на национално съзнание и идентичност.
Да не знаем кои сме. И да слушаме и мълчим, докато на родна земя се шляят престъпници, които оскверняват паметта на героите на България и Русия дали живота си за свободата ни.
Трябва ни български Нигер. Трябва ни Левски. Смелост, дързост. Твърдост. Все ми се иска да вярвам, че има български истински мъже, които в един момент като един просто ще влязат в парламента и ще извадят тези продажници със шамари от сградата. Защото там не им е мястото. И че можем да прогоним НАТО с всичките му батальони инструктури и съветници. А  посолството на САЩ ще бъде помолено да напусне незабавно, защото стига се е разпореждало с Родината ни. В нея живеят българи…

 

 


A.Z

Станете почитател на Класа