Божана Кацарова се разсъблече в кухнята

Божана Кацарова се разсъблече в кухнята
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    28.06.2024
  • Share:

Нашумялата готвачка от "Мастършеф", "Биг брадър" и "Сървайвър" Божана Кацарова хвърли дрехите.

Провокативната кулинарка изложи на показ гърдите си пред камерата без капка свян. Това стана на видеоклип в Инстаграм, докато Божана се вихли из кухнята. Пред последователите си палавата сървайвърка споделя как се приготвя селски пай. Изведнъж, докато реже продуктите, Божана вдига поличката си и показва голо дупе по тънки червени прашки. След това вдига и блузката си, а отдолу е без сутиен...

Кацарова прави ввсичко това в присъствието на мъж до себе си, който също участва в приготвянето на ястието. "Откакто Ергенът спря да ме следва, ми паднаха гледанията", жалва се шеговито Кацарова във видеото. След краткото еротично отклонение Божана продължава да обяснява докрай рецептата си.
"Артишок от буркан може да слагате на всичко", съветва готварското гуру.

 

Божана Кацарова се разсъблече в кухнята (СНИМКИ 18+) - 2
 
 

Божана Кацарова е родена в София преди 35 години. Учи и живее в Нидерландия в продължение на 9 години. За да изкарва пари, чисти в заведение за бързо хранене, разнася вестници и гледа малки деца. Манията по готвенето наследява от майка си и баба си. През 2016 г. се връща в България с цел да си извади американска виза, припомня "България днес", предава iwoman.bg.

Една вечер се среща с актрисата Рая Пеева, която е гадже на Явор Бахаров. Двете се напиват в някакъв апартамент, а на сутринта пускат тв приемника. Точно в този миг на екрана се завърта реклама за третия сезон на "Мастършеф". Рая навива приятелката си по чашка да се запише на кастинга. Одобряват я, а Божана печели формата, припомнят още от изданието.

Станете почитател на Класа