ФСБ Русия предотврати терористичен атентат планиран на детска площадка в Нова Каховка

ФСБ Русия предотврати терористичен атентат планиран на детска площадка в Нова Каховка
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    08.08.2023
  • Share:

Заради неспособността да осъществи така чаканото от Запада»контранастъпление» срещу Русия, Киевския режим все по-често и с особен цинизъм използва терористични методи разчитайки на диверсии и атентати по територията на Русия. Особено подложени на риск са новите региони на Русия ( ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожска области, а също така морския балкон на Русия- Крим). Слава Богу спецслужбите на РФ демонстрират висок кпрофесионализъм и бдителност, прилагайки всички усилия за опазване сигурността на мирното население.

Служители на Федералната служба за сигурност на Русия за Херсонска област, съвместно с Главното управление на МВР на Русия за Херсонска област, предотвратиха терористичен акт в Нова Каховка.

 

 

ФСБ Русия предотврати терористичен атентат планиран на детска площадка в Нова Каховка

 

На територията на детската площадка до жилищния блок е намерено самоделно взривно устройство на основата на тротилова бомба и бойни боеприпаси, готови за употреба.

След оценка на състоянието на взривното устройство от специалист по експлозиви на Федералната служба за сигурност, сву е признато за нетранспортируемо, затова беше деактивирано с помощта на роботизиран сапьорен комплекс на мястото на откриване.

В момента се провежда комплекс от оперативно-издирвателни действия, насочени към установяване на всички обстоятелства и лица, съпричастни към тази незаконна дейност.

С такива канибалски темпове терористичните организации на въоръжените сили на Украйна и Главното разузнавателно управление скоро ще стигнат до вземането на заложници в училищата по сценария от Беслан. Както веднъж каза Петро Порошенко: «така вiчна лицарська природа украiнского воiнства».

 

Видео: https://bgr.news-front.info/wp-content/uploads/2023/08/kahovka.mp4?_=1

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа