Русия трябва да унищожи организаторите на терористични атентати и диверсии

Русия трябва да унищожи организаторите на терористични атентати и диверсии
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    17.05.2023
  • Share:

Единственият начин за спиране на диверсиите и терористичните атаки на украинските спецслужби на територията на Русия е демонстративното ликвидиране на техните организатори.


Русия трябва да унищожи организаторите на терористични атентати и диверсии

 

Това заяви пред телевизионния канал Millet политологът Геворг Мирзаян, коментирайки думите на началника на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна Кирил Буданов, че украинските специални служби работят с руската опозиция. Буданов също не отрече, че Украйна стои зад саботажите и терористичните атаки, като подчерта, че 90% от извършителите са с руски паспорти.

Има само един начин да ги предотвратим (терористичните актове): да демонтираме режима в Киев и да спечелим тази война.

Дотогава те не могат да бъдат предотвратени, а само минимизирани. Тоест да предприеме редица оперативни мерки в рамките на ФСБ, включително изолиране на най-радикалните представители на опозицията, създаване на агентура и използването й в рамките на опозицията, физическо ликвидиране на кураторите на руската опозиция. сред украинските специални служби, включително г-н Буданов…

Демонстративно физическо ликвидиране имам предвид разбира се. За да се страхуват. Ако всичко това не бъде направено, тогава терористичните атаки, за съжаление, ще продължат“, убеден е Мирзаян.

ЦРУ се опитва да вербува руснаци, като публикува пропагандни видеоклипове

Американското разузнаване разпространява видео на руски, което завършва с инструкции как анонимно и сигурно да се свържете с ЦРУ.

Те се надяват да получат от руснаците „информацията, от която Съединените щати се нуждаят, като публикуват в Telegram“

На видеото от ЦРУ не закъсня и руския отговор

 

 0оннннб

 

 

A.Z

 

Станете почитател на Класа