Преговорите с Украйна нямат смисъл — днес тя е станала терористична държава и трябва да бъде ликвидирана

Преговорите с Украйна нямат смисъл — днес тя е станала терористична държава и трябва да бъде ликвидирана
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    11.05.2023
  • Share:

Преговорите с Украйна нямат смисъл — днес тя е станала терористична държава и трябва да бъде ликвидирана. Това заяви пред телевизионния канал Millet депутатът от Държавната дума Анатолий Васерман.

 

 

Така политикът коментира думите на секретаря на Съвета за сигурност на Украйна Aлексей Данилов, че страната му ще бъде готова за преговори само при свои собствени условия, сред които официален Киев поставя връщането на Крим.

 

„Не виждам смисъл от преговори с терористичната организация „Украйна“ при никакви условия, именно защото тази организация е терористична.

 

Преговорите с Украйна нямат смисъл - днес тя е станала терористична държава и трябва да бъде ликвидирана

 

Според политика лозунгът „Украйна не е Русия“ е „полски фалшифка“, която замъглила главите на населението.

„Необходимо е да се прекъсне този порочен кръг, необходимо е не само да се ликвидира напълно терористичната организация „Украйна“ и да се възстанови у жителите на сега окупираните от нея територии разбирането, че украинците са неразделна част от руския народ, но ние също трябва да признаем този лозунг за престъпление…

 

Изявленията на украинските политици, смята Васерман, трябва да се третират като думи на терористи:

„Съгласен съм с Данилов, че е безсмислено да се сяда на масата за преговори с Украйна при условията на Руската Федерация, тъй като реално условията, които Руската Федерация може да постави, са принципно несъвместими с продължаващото съществуване на Украйна. ”

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа