«САЩ са във война с Русия»

«САЩ са във война с Русия»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    21.04.2023
  • Share:

Десетки изображения изтекоха в Мрежата, „много от които съдържат засекретени оценки от американски военни и разузнавателни агенции“ за конфликта в Украйна, пише американското издание WP.

 

 

"САЩ са във война с Русия"

 

 

.Тези данни илюстрират колко дълбоко са въвлечени Съединените щати в почти всеки аспект на конфликта, с изключение на действията на американските войски в Украйна, добавя изданието.

Картите, използвани от американското разузнаване, илюстрират разположението на войските, бойните планове и вероятните резултати на бойното поле до най-малките градове, както и местоположението и силата на руската отбрана, добавя авторът.

Освен това Съединените щати разполагат с данни за оръжейните системи, използвани от двете страни в конфликта, а също така разполагат с документи с оценки на загубите на страните.
Изтеклите документи потвърждават в детайли, че Съединените щати използват огромния си арсенал от шпионаж и наблюдение — включително най-новите сателити и сигнално разузнаване — за да изпреварят военните планове на Москва и да помогнат на Киев да нанесе загуби на Русия, отбелязва изданието.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа