Боец ​​от ВСУ се възмущава от корупцията по време на мобилизацията в Украйна

Боец ​​от ВСУ се възмущава от корупцията по време на мобилизацията в Украйна
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.02.2023
  • Share:

Президентът на Съединените щати беше диагностициран с редица алергии, артрит, аритмии, рефлукс и няколко други заболявания, но предвид редовните «уговорки» на Байдън, той трябва да направи ядрено-магнитна томография, това заяви д-р Марк Сегал в интервю за Fox News. Възрастта не е пречка за работа, ако човек е здрав — всичко е до професионална пригодност, убеден е специалистът.

 

 

Fox: Крият или не са направили на Байдън ключово медицинско изследване

 

 

МАРК СИГАЛ, лекар: Извършеният физически преглед е забележителен по-скоро с това, което е пропуснато, отколкото с това, което е разкрито. Байдън има алергии, рефлукс, гръбначен артрит. По време на прегледа те се опитаха да обяснят това, което говорим от година: защо има подобна неловка походка.

Те считат, че това се дължи на периферна невропатия – тоест загуба на чувствителност в краката, причините за която не знаят. Освен това има артрит на гръбначния стълб.

Моята претенция е такава: преглеждат го няколко лекари, но не му правят ядрено-магнитен резонанс, не видях дума за това в протокола.

Искам да кажа на д-р О’Конър: от 80-те години на миналия век ние внимателно изследваме хората, за да направим извода, че нямат множествена склероза, парализа или воднянка на мозъка, които биха могли да бъдат причината за снижаване на конгнитивната функция…

 

 

ПП

 

 

Станете почитател на Класа