Порнозвездите са „ужасени“ от това, което Камала Харис ще направи със секс индустрията

Порнозвездите са „ужасени“ от това, което Камала Харис ще направи със секс индустрията
  • Written by:  Ж.Школски
  • Date:  
    04.01.2021
  • Share:

Докато много демократи все още са заети да се тупат по гърба заради избора на Джо Байдън за президент на САЩ, порнозвезда огласи опасения относно историята на избраната за вицепрезидент Камала Харис да се прицелва в индустрията за възрастни.


В язвително мнение за Daily Beast, филмовата порно звезда Чери ДеВил очерта защо мнозина в индустрията за възрастни са обезпокоени от избора на Харис, казвайки, че „тя ще донесе в Белия дом един цял живот на враждебност към секс работниците".


Актрисата за възрастни каза, че порно звездите имат загриженост относно Харис още от времето й като окръжен прокурор в Сан Франциско, от 2004 до 2011 г.


ДеВил хули Харис за това, че се противопоставила на инициатива в Сан Франциско за легализиране на проституцията и че се опитала да съди собствениците на уебсайт за обяви. Харис е продължила усилията си, когато е избрана за Сенатор и резултатът е, че всеки, който публикува онлайн секс обява, може да бъде затворен.


"В името на защитата на жените, Харис избута секс работниците обратно на опасните улични ъгли", каза порнозвездата за кръстоносния поход на бъдещия вицепрезидент.


Страховете на порно изпълнителите се усложняват от факта, че компаниите за кредитни карти са вложили огромно финансиране в политическия възход на Байдън. Актрисата казва, че тези компании са едни от „най-големите противници на сектора", които ефективно решават какво порно е разрешено да бъде пуснато.


"Малко американци осъзнават, че Visa и Mastercard диктуват какво порно искат", каза тя. „Например аз се обръщам към себе си на точен език, когато пускам легалните си видеоклипове за възрастни, тъй като компаниите, предоставящи кредитни карти, прилагат строги правила. Въпреки че произвеждам само легални видеоклипове, компаниите за кредитни карти еднолично решават своите разпоредби."


Ситуацията се усложнява от политиките на Facebook, които цензурират легалното съдържание. ДеВил казва, че бегемотът от Силициевата долина има монопол в сферата, а бъдещата администрация на Байдън има дълбоки връзки с компанията на Марк Зукърбърг, включително чрез наемане на много от бившите й лобисти и ръководители.


„Сексуалните работници подкрепят опита на Министерството на правосъдието да разбие Facebook, но като се имат предвид връзките на Харис и Байдън с Facebook, се притеснявам, че те ще спрат това", добави тя.
Предупредителният вик на ДеВил идва в решаващ момент за порно сектора, когато индустриалният лидер Pornhub изтри 10 милиона видеоклипа от сайта си миналия месец, след съобщения в медиите, че платформата е „заразена" с клипове за насилие над деца и изнасилвания.


Този ход не успокои компаниите за кредитни карти, а Visa и Mastercard впоследствие спряха обработката на плащания за сайта на порно гиганта в дните след обявяването на промените.

Станете почитател на Класа