Твърдят, че кралица Елизабет II наредила в писмо раздялата на лейди Ди и принц Чарлз

След като принцеса Даяна от Уелс коментира през 1995 г., в експлозивно интервю изневерите на съпруга си, принц Чарлз и други лични данни, английската кралица Елизабет II чрез писмо е наредила развалянето на брака им.


Това заявява писателката Анджела Молард, известен коментатор на Британската кралска къща, която наскоро заяви, че според нея, това е част от съдържанието на писмо, което никога не е било разкрито на медиите.


"След като Даяна разговаря с BBC Панорама и когато тя каза "Ние сме трима в този брак ", кралицата действително се намеси", каза Молард. „Кралицата бързо изпрати писмо до Даяна, в което каза:„ Трябва да се разведете ", добави тя.


Авторката се позовава на известния епизод, в който лейди Ди тайно пусна екип на BBC в киносалона в двореца Кенсингтън, от който тя направи възмутителни разкрития, две години преди да загине при автомобилна катастрофа.


"Те все още бяха женени, когато бяха проведени тези големи, огромни интервюта", отбелязва Молард, припомняйки, че раздялата е настъпила през 1996 г. "Очевидно е имало споразумение за конфиденциалност, което е попречило двамата да обсъждат публично детайлите на развода и техния брачен живот. "


Наскоро принц Хенри от Съсекс, най-малкият син на лейди Ди, твърдеше, че съпругата му Меган Маркъл е „жертва на същите мощни сили, които са преследвали майка му до смъртта ѝ".

Станете почитател на Класа