Баща предлага 300 000 долара и бизнеса си на кандидат за дъщеря му, при едно условие

26-годишно момиче бе изненадано да научи, че баща й, тайландският милионер Арнон Родтонг, е предложил ръката й на всеки мъж, който иска да се ожени за нея и да управлява процъфтяващия семеен бизнес, съобщава Daily Mail.

 

Този собственик на плантация е публикувал в социалните мрежи предложението, в което казва, че дъщеря му, Карнсита, е девствена и говори свободно английски и китайски. Освен това той е посочил, че не го е грижа откъде идва кандидатът, стига той „да работи усърдно и да прави наследницата му щастлива".


"Искам усърден човек, просто искам някой с трудолюбиво отношение, това е всичко", подчерта Родтонг, отбелязвайки, че не иска човек "с магистърска или докторска степен".


Въпреки че има синове, Арнон Родтън иска бъдещият му зет да ръководи бизнеса му "и да го направи да пребъде". В допълнение към дъщеря си, този мъж предлага зестра от 10 милиона бата, или около $ 315,000.


"Ако трябва да се омъжа за някого, просто искам той да бъде усърден и добър човек, който обича семейството си", казва Карнсита Родтонг, която научи за тази инициатива чрез приятел. "Това ме изненада, но мога да видя и забавната страна", каза тя.

Станете почитател на Класа