Искат да линчуват пачаврата Мила Роберт заради гавра с националния флаг на гей парада

Искат да линчуват пачаврата Мила Роберт заради гавра с националния флаг на гей парада
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    25.06.2024
  • Share:

Мила Роберт реди скандал до скандал и не изглежда да е много притеснена от този факт. Дори напротив! Става дори още по-дръзка в публичните си прояви, особено пък покрай наскоро състоялия се "София прайд 2024".

Щерката на певицата Ваня Щерева, която наскоро втрещи всички с еротичните си танци в метрото в Ню Йорк, този път реши да се изгаври с... националния ни трибагреник. Изпълнителката показа разкрепостеното си поведение по време на гей парада в столицата, когато предизвика и бурни реакции,

след като демонстративно захвърли българското знаме на земята.

Всъщност певицата излезе на сцената в тясно рокля в цветовете на националния ни флаг. В един момент тя рязко свали тази си одежда и отдолу се показа също толкова тясна рокля, с цветовете на „прогресивното“ прайд знаме, което е особено популярно на Запад.

 

 

 

Реакциите след тази необмислена нейна постъпка не закъсняха.

„Боклук скапан! Мършо! Изчадие!“,

освирепяха в мрежата след гнусната ѝ постъпка, а дъщерята на певицата Ваня Щерева поиска прошка

"До всички патриоти, които намират жеста ми за гавра: "Простете, че ви ядосвам!

Не съм искала да се "подигравам" с флага! Направих го, за да сложа светлина на един голям проблем - омразата, в която живеем!",

пише още Мила Роберт.

"Простете, обичам родината си!", завършва тя.

Прошка обаче не се очертава. 

Националният младежки комитет на ВМРО

сезира Софийската градска прокуратура

за "публично и демонстративно поругаване на българския трикольор по време на "София прайд".

Става дума за това, че от сцената на събитието певицата Мила Роберт е съблякла рокля с цветовете на българското знаме, след което я хвърлила на земята, оставайки по облекло с цветовете на ЛГБТ движението. 

По повод стореното от изпълнителката през уикенда в социалните мрежи се надигна недоволство. Действията си дъщерята на Ваня Щерева обясни като желание "да сложи светлина на един голям проблем - омразата, в която живеем" и посочи, не е целяла да се подиграва с флага. В серия от публикации Роберт помоли за прошка: 

От Националния младежки комитет на ВМРО казват, че изпълнителката "гордо посочила шарените одежди, с което показа пълното си пренебрежение и отричане от националния символ". Председателят на комитета Христо Иванов припомня, че това е в нарушение на чл. 108, ал. 2 от Наказателния кодекс и представлява опетняване на знамето на Република България.

Наказанието е лишаване от свобода до две години или с глоба до 3000 лева.

"Действията на Мила Роберт Гергова представляват явно нарушение на този член, тъй като тя използва знамето като облекло, след което го съблича и демонстративно го хвърля на земята пред многобройна публика и в контекста на живо излъчване, което обективно опетнява значението и символиката на националния символ", се казва още в сигнала. 

Станете почитател на Класа