Венета Харизанова е пред развод, хванала мъжа си със...

Венета Харизанова е пред развод, хванала мъжа си със...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.06.2024
  • Share:

Бившата манекенка и тв водеща Венета Харизанова е изправена пред развод след 13 години брак със съпруга си Емил Маринов, а причината е засукана блондинка.

Въпреки че слуховете ги развеждат от доста време, двамата са заедно и към момента, но близки до тях твърдят, че те са по-скоро съпрузи само на документи. А в основата на конфликта между двете страни е Маринов, който от известно време се кани да подаде документи за прекратяване на брачния им съюз.

 

 

 

Ситуацията между бизнесмена и 43-годишната моделка ескалира с всеки изминал ден, като в основата на семейния конфликт стои и любовница, твърди изданието. Ставало въпрос за около 27-годишна блондинка, която работи за Маринов и в същото време двамата поддържат интимни отношения, пише "Галерия".

Нещо повече - мъжът на Харизанова и блондинката дори били забелязани наскоро да пътуват до Санторини, което само потвърдило слуховете, че Маринов си ляга със своята подчинена. 

По начало бракът на Харизанова куцал от години, но от миналото лято между нея и мъжа й се е образувало нетърпимо напрежение. И към момента двамата живеят под един покрив, но не споделят едно легло, разкриват запознати.

За разлика от Емо обаче, Венета така и не успяла да намери нов мъж, с когото да теши болката си от несполучливия брак, превърнал се в агония. Близки до семейството така и не могат да разберат защо те не са се развели още по-рано вместо да съжителстват като куче и котка. Твърде вероятно причината да е свързана с имуществото на бизнесмена, с когото Харизанова има доста натрупани години.

Станете почитател на Класа